Şimdi Ara

Bana Biraz Baba Uyutma Konusunda Ders Versin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

kandırma adamı bence:) oLsa werir zaten...

Bak bu kesin, babalar ve analar olsa zaten gönüllü verirler.

Mesela benim oğlan 4 yaşında ama evdeki bilgisayarı sahiplendi bile. Hatta bazen kol saatimi, şapkamı ve hatta annesini bile sahipleniyor. :-)

Bu arada baban kaç yaşında?
  • Okul yıllarında bilgisayara parça alabilmek için tam bir dolandırıcı gibi babamdan para aşırmıştım. Hala itiraf edemedim ona.
    Bu iş için harç kredisini kullandım
    Hatta Ziraat Bankası' nda ayrı bir hesap açtırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 9 Aralık 2004, 12:57:33 >
  • boşver kardeş en güzeli baba kitap alacam...
  • yalancının mumu yatsıya kadar yanar
  • sen bulamaz sın tuki
  • aha ekran kartını yerinden çıkar sonra çalışmıyo diye yırtın dövelen kendini sağa sola at değmez ama ilgisini çektinmi tamamdır hemen yapışıver ve aldırmaya bak
  • İmzamdaki sisteme babam hala iyi diyor.Babam hala bilgisayarı aldığımız zamanda.o zaman RAM i 64 tü.Para biriktirip babamdan habersiz RAM ve ekran kartıda aldım ama yinede berbat bi bilgisayar.
  • Bende lagaluga nın aynen dediğini yaptım..."ben;ya baba ya bilgisayar eskidi artık hiç bi oyunu çalıştırmıyo ya bende internet cafe lere gidiyorum mecburen hem oralara çok para veriyorum hem de sigara dumanı beni zehirliyo bu bilgisayarı yenileyelim oyun da benim ihtiqyacım gün boyu kendimi çok sıkıyorum filan diyerek ekran kartı almaya ikna ettim yakında da yeni bilgisayar aldırıcam tabiiii işin başka bi boyutu da var bu benim babam senin baban ne yapar bilmem yani babaya göre şerbet"

İnternet olayı benimki baba hergün internet cafeye gitmekten bıktım sigara içenimi dersin , bilgisayar kullanmasını bilmeyeni mi dersin , bilgisayarlar yavaş cafenin , virüs desen o biçim makinaya bir oturuyorum 1 saat duruyorum 2-3 reset atmadan kalkamıyorum ak. bıktım dedim.Kafayı yiyecem dedim bana internet al hazıt kapmanyada var dedim zorla ikna ettik artık evden daha rahat daha hızlı kafam sakin paşalar gibi girerim ohhhhhhhhhh....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 10 Aralık 2004, 0:01:45 >

• ARkadaslar oyle kitap parasiymis yok su parasiymisla olmas bu kesinlikle aile butcesiyle alakali benim bilgisayarim yandi ve su ana kadar 3 bilgisayar degistirdim 2 si yandi biri upload edildi :) eesi simdi gene istiyorum ve babamin dedigi aynen su : eger para durumu iyi olursa kesinlikle almak isterim neden cunku babamda bilgisayari kullaniyor ve inanirmisiniz bilgisayar oyunu oynuyor ozellikle microsoft flight simulator ucak ucurmaya bayiliyor, eger babanizin hangi oyunlardan zevk aldigini ogrenebilirseniz gidip o oyunu alin sonra en zor seviyede grafik olarak oynamaya calisin ve bilgisayari kasin sonra da deki bak gordunmu bu bilgisayarda calismiyor eger yeni bilgisayar alirsak daha rahat oynayabiliriz ve hazir dolar dusmusken ve ben bu forumlarda 2 tane bilgisayar almayi dusunuyordum ve ozelliklerini yazdim ve gercektende iyi ozellikleri vardi biri ekransiz ve kasasiz digeride 17 ekran falan filan iyi bir makina idi ve soyledim ben bunlari buldum ve 1250 dolar gibi bir para yapiyor dedim ve odeme sekillerinide arastirin en ince ayrintisina kadar eger pesin fiyatina taksit yapilan kart varsa onlari oyrenin ve sonrada sorun babaniza baba senin su kartin varmi yok derse arkadaslarinda su kart varmi diye sorun sonrada ben arastirdim ve bunlari buldum ne dusunuyorsun senin arkadasinin kartini kullanabilirmiyiz her ay su kadar para odesek olurmu gibi sorular sorun eger kitap parasi konusuna gelince o paralarla ses karti ve ses sistemi ne bileyim mause gibi ufak tefek seyler alin ama iyi olsun :0 ben okula okul icin yardim parasi verilicek dedim 4 kere ve bilmiyorum belkide yutmamislardirve 2+1 ses sistemi aldim onuda arkadasim satiyor dedim su anki fiyatindan dahada ucuz dedim halbuki yepyeni kutusu ve posetleriyle eve getirdim :)

• dene eger olmassa bana e mail at neden olmadi diye birseyler dusunurum :) gtcreative@hotmail.com
  • Allah herkese benim babam gibi baba versin bilgisayardan anlıyo değişterelim dedim... değiştirelim dedi
    Ama aradan annem çıktı işte işleri bozan oydu... O bilgisayarı bilmiyo ve bir kere alınsa işin biteceğini düşünüyo..
    Ama biz babamla habersiz gidip aldık hemen...
  • EVet sonuc ne oldu benim dedigimi denedinmi ? bu arada benim babada iyide babanin calistigi is iyi degil kimsecikler ugramiyor :) zaten duyduguma gore ayrilmis :)
  • ilk önce imzani değiştir...

şaka bi yana... babana bunu mantıklı bi şekilde açıka...
    mesela baba bak visual studio 3d kullanacağım... tasarımlar yapacağım ii bi makinaya ihtiyacım var kendimi geliştirmem için...

not: babanın cebi müsait değilse bende hiç boşuna uğraşma...
  • konu dışına taşınmalı
  • bilgisayarı sök rafa kaldır

mesaj olur
  • konf nedir iyi birşeyse hiç up edecem diye kasma
    bilgisayara verilen paraya yazık

ayrıca

neden babanı zorluyon yalan dolan kasıyorsunki
    adamgibi düşün çalış kendin al
  • benim yontem uzun vadede ise yarar, zamaninda uzun yillar bu stratejiyi kullandim. ise yariyordu:

-asla kullanmiyacagin birsey isteme..
    -sadece bir kere iste, hayir yaniti alinca kesinlikle bir daha isteme. normal yasamina devam et..

simdi burda ne yapiyoruz; babamiza, "ben luzumsuz birsey istemem" mesajini surekli olarak pompaliyoruz. amac babanin bilinc alitina bu dusunceyi sokmak. ikinci olay ile de "ben istedim mi bir kere isterim, koftiden bir cevap verirsen bana lazim olan bir seyi benden esirgemis olursun" mesaji veriyoruz. bu sekilde asla ciddi olmayan bir cevap almamistim, ya evet yada su tarihte olur...
  • yiğenim cama çıktı ve ;

baba bana yarın subaru almazsan şimdi atlarım aşağı;(ağlayarak)

ertesi gün garajda subaru impreza wrc duruyor yuh artık........

gerçi arabayı pert etti ama olsun genede baya kullandı.......

bence babanın durumu yoksa üsteleme......kendin kazanıp al.......yoksa başını ütüleyip aldırırsan senden çok şey beklerler ve babana hep gebe kalırsın ama kendi paranla alırsan kimse bişey diyemez......
  • lan olum sende yeniliyemezsen kimse yapamaz baban fabrikatör tukiii
  • Loveparade saol yaa senin dediğin oldu bi oyun açtım sonra bilgisayar bozuldu dedim baktım götürdü bilgisayarı yaptır dedi
    sen rahat ol dedim ben yaparım dedim sen kredi kartını göster dedim ulan yine beni kafaladın dedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.