asembili:: evet sanırım..ama zaman gösterecek paylaşacağım sizlerle
Değişim rüzgarını bilmiyor musun sen?
adından çıkar aslında... ama değilse çabuk öğrenirim ben
çabuk öğren
nerden öğrensem acaba emir büyük yerden
sen onun yanında küçük müsün? değişimin buysa bozuşuruz aslı hanım
nedir o dedim en başta... yani ne bakımdan değişim sezdin diye ama konu kendini savurunca uydum... neyse sadede geleyim... niye bozuşuyoz gül gibi geçinip giderkene hem 2006da ilk geceden bozuşursak tüm yıl öyle geçer
evte haklısın 2006'ın senin ve tüm sevdiklerin için mutlu ve huzurlu geçsin...
sen bu forumun... aha hatlar karıştı... gider ne demek yau şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
evte haklısın 2006'ın senin ve tüm sevdiklerin için mutlu ve huzurlu geçsin...
işte gerçek gereksiz... adamım cck bilmukabele
gider demek:::lavabo küvet gibi yerlerde suyun gittiği yerlere denir... karşındakine yol verecek kadar kızdıysan ya da esiyosan yalandan((benim gibi)) böyle gider diye bağırırsın
kendini akıllı sanan salakların alayına gider:::örnektir
ilginçmiş, ben doğrudan söylerim, dolandırmam. kolay gele
naaaber nasılsınız?? ben de iyiyim çok şükür...
ee daa daa nassınız????? Bende daa daa iyiyim hamd olsun
olaya farklı bi boyut kazandırtmak ile uğraş içerisinden zorlayaraktan denemeler yapılası geldi içerimden benim....
kkm:::olaya farklı bi boyut kazandırtmak ile uğraş içerisinden zorlayaraktan denemeler yapılası geldi içerimden benim....
bu cümleyi yazaraktan anlamak yolunda gidersem bu olay zaten başka bir boyutu bizi yormayaraktan kazanır...
unreal:::ne alaka şimdi dolandırmayla direk söylemeyle bir karakter şov sezer gibiyim... yoksa biz de dolandırmayız yane
la hani başka boyut kandırdılar beni
quote:
Orjinalden alıntı: aslıyucel
unreal:::ne alaka şimdi dolandırmayla direk söylemeyle bir karakter şov sezer gibiyim... yoksa biz de dolandırmayız yane
la hani başka boyut kandırdılar beni
heheh yok ya ben "sifon" derim o manada bu gece gereksize girip bu kadar mesaj yazdığıma inanamıyorum. yarın saat 7.30'da gözümü açmam gerektiği düşünülürse.... ben yavaştan gider hadi iyi geceler. eğlenceliydi
eğlencelidir çaktırma....
sifon da gider tabi ama ben 2 örnekle sınırladım hepsini yazsam daha neler var be unreal peeeh
sana da iyi sabahlar
günaydın bea...
hala aynı fikirdeyim
bana bunlarla gelmeyin
Nelerle gelelim sana peki
ne iseniz öyle...
akıllı insan her zaman karşısındakinin ondan daha akıllı olduğunu düşünerek konuşur
yani göz göre göre kimse kimseyle oynamasın... ((sözüm meclisten dışarı))
vayy artiz aslı
döktürmüşsün
saint sorma yahu ben de anlamadım bişeyler oluyor bana ama sanırım 2006 bana bişey anlatmaya çalışıyo bu işin peşini de bırakmıcam ben
quote:
aptala yatmak da bi yere kadar...
artık ben de başlıyorum...
alayına gider ölümüne isyan
Kim tutar seni beee...
quote:
saint sorma yahu ben de anlamadım bişeyler oluyor bana ama sanırım 2006 bana bişey anlatmaya çalışıyo bu işin peşini de bırakmıcam ben
yok yok iyi iyi, tam gaz devam sana hiçbirşeyle gelmemek lazım ben çekiliim aradan
saintçim estağfurullah seni biliyız...
sen de çekilirsen o kadar gider yaptık tek başıma tüm dikkatleri çekmek ürkütücü olabilir
sen arada bi uğra gene
bu arada ürkütücü yazınca kelime bana ünlü türkücü lafını hatırlattı... bkz::ürkütücü-ünlü türkücü
keyfi bilir yaa
aslının canını sıkmayın la
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme