Üniversite yıllarımda e-ticaret ile uğraşan biri olarak daha sonra Etsy'de keşfettiğim, kimsenin anlatmadığı bir yol ile epey para kazandım. Daha sonradan araştırma yapınca gerçekten de hiçbir yerde bu konudan bahsedilmediğini gördüm. Örneğin Canva üzerinden tasarlanan planner ajanda tarzı ve halihazırda binlerce ürün olan nişte satış yapılabileceğini söylüyorlar ama bu çok yanlış çünkü sizin bu ürünlerinizi müşteriler göremeyecek bile. Çok az görüntülenme alacak son sayfalarda olduğundan dolayı. Artık yoğun iş hayatım olduğundan dolayı zaman ayıramıyorum ve bu işe zaman ayırmak gerekiyor, neden kendin kazanmayıp kitap satıyorsun diyenler için bunu açıkladım. Fiziksel ürün yok, kargo, stok derdiniz masrafınız yok, dijital ürün olarak da saçma sapan takvim ajanda baskı tişört vs satmayacaksınız. Müşterilerle mesajlaşarak uygulayabileceğiniz bir yöntem. Fiyat da çok çok uygun, rahatlıkla alabilmeniz için bir yemek parasına tekabül ediyor sadece. Başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun. Eğer bir sorunuz olursa müsait olduğum vakitte geri döneceğim. ''bahsedilmeyenler'' ile artık sen de para kazanacaksın! | shopier ''BAHSEDİLMEYENLER'' ile Artık Sen de Para Kazanacaksın! https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=22922790 |
Bildirim