Şimdi Ara

Bana en uygun telefon hangisi olur? (LG G2 tercih edildi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vidanj

N11'de 759 liraya sp gordum bugun ve almak uzereydim. Butceyi biraz daha arttirinca isin icine g2 giriyor. Zr'ye de derhal bakiyorum. Bugun siniftan bir arkadasin elinde g2 gordum ve fikrini sordum. Asssiri memnundu ove ove bitiremedi.

Açıkçası Ledler çok önemli değilse G2 iki gömlek ustun ama ZR de çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sp'nin özelliklerine bakmak istersen telefonun resmine tıkla ....
  • Arkadaslar acikcasi 1000 lira psikolojik limitim. Konunun ilk mesajinda yazdigim gibi basit bir kullaniciyim. G2 ne kadar f/p olsa ve ovulse de butcemin ustunde olmasi dolayisiyla ozelligini kaybediyor. Buyuk ihtimalle tercihimi 900 lira altinda bir sp'den yana kullanacagim. Gelismeleri buradan bildirmeye calisacagim. Mesajlariniz ve ilgi icin tesekkurler!

• quote:

Arkadaslar acikcasi 1000 lira psikolojik limitim. Konunun ilk mesajinda yazdigim gibi basit bir kullaniciyim. G2 ne kadar f/p olsa ve ovulse de butcemin ustunde olmasi dolayisiyla ozelligini kaybediyor. Buyuk ihtimalle tercihimi 900 lira altinda bir sp'den yana kullanacagim. Gelismeleri buradan bildirmeye calisacagim. Mesajlariniz ve ilgi icin tesekkurler!

SP al o halde,Bizdeuygun da uygun.

• vidanj kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi teknoloji manyağı değilsen basit bir kullanıcısan düşünme Sp al ... Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Arkadaslar acikcasi 1000 lira psikolojik limitim. Konunun ilk mesajinda yazdigim gibi basit bir kullaniciyim. G2 ne kadar f/p olsa ve ovulse de butcemin ustunde olmasi dolayisiyla ozelligini kaybediyor. Buyuk ihtimalle tercihimi 900 lira altinda bir sp'den yana kullanacagim. Gelismeleri buradan bildirmeye calisacagim. Mesajlariniz ve ilgi icin tesekkurler!

Bizdeuygun'da siyahi yok :((( cok guzelmis de fiyati. Garantili distributorden falan. Sansa bak yahu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Bizdeuygun'da siyahi yok :((( cok guzelmis de fiyati. Garantili distributorden falan. Sansa bak yahu.

http://www.gelbial.com/asp/product/11394/SONY-XPERIA-SP-8GB-SIYAH-Sony-Turkiye-Garantilidir- Bu Sony garantili en uygun fiyat,o gönderdiğ ve Gittigdiyor paraleldir,kaçırma derim.

• Arkadaslar butcemi esnetecek parayi buldum. Pederbank da almisken en iyisini al diyince lg g2 32gb siparisini verdim. Yorumlar ve cevaplar icin tesekkurler.

• quote:

Arkadaslar butcemi esnetecek parayi buldum. Pederbank da almisken en iyisini al diyince lg g2 32gb siparisini verdim. Yorumlar ve cevaplar icin tesekkurler.

Hayırlı olsun,cok iyi yapmıssın :)
  • Ucuzundan 32 gb g2 almaya çalış micto sd takılmadığından 16 alayım deme.

• n11'den 1188 liraya LG G2 32gb satin aldim hocam

• quote:

n11'den 1188 liraya LG G2 32gb satin aldim hocam

Son yorumlara bakmamıştım iyi seçim olmuş güle güle kullan.

• Hayırlı olsun kardeşim,Sende artık G2 kullanıcısı oldun umarım pişman olmazsın...

• gücün yeterse z1 al
  • quote:

Arkadaslar butcemi esnetecek parayi buldum. Pederbank da almisken en iyisini al diyince lg g2 32gb siparisini verdim. Yorumlar ve cevaplar icin tesekkurler.

Güzel tercıh,hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.