Şimdi Ara

Bana eşekten düşeni getirin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniye giderken yks kazanan biri lazım acilllll

Mezuna kalma ihtimalim yoktu ben de hemşirelik yazdım şuanda dandik bir şehirde hemşirelik 1.sınıfım.Sınava kırık OBP ile tekrardan gireceğim hedefim yok sadece bölümümü değiştirdiğime ve bir yıl daha kaybetmeme değecek bir yer kazansam yeterli olur.

Daha hiç yks çalışmadım, üni derslerimiz bence çok fazla hatta tek tek söyleyeyim pazartesi 7,salı 2.5,çarşamba 7,perşembe yok,cuma 5 saat dersimiz var ayrıca bir de kickboksa yazıldım haftada 3 gün 3 saat

Bu şekilde nasıl YKS çalışacağım ben?,

Kickboksu bırakmak istemiyorum hem spor zaten asosyalim iyice çıldırırım.

Aklıma şöyle bir şey geliyor ünide illaki benim gibi tekrardan yksye girecek birileri vardır onlarla birlikte yks çalışmanın çok artısı olur diye düşünüyorum ama yks çalışacak elamanları nasıl bulabilirim onu bilemiyorum

Üni derslerini asla salamam ailem bilsin istemiyorum bir de kyk burs çıkarsa 2 ortalama mı ne istiyor

• Hemşirelik gibi kebap bi mesleği kazanmışsın atama derdin yok devlette çalışacaksın daha ne istiyorsun. İyi düşün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle kick boxu bırak

7 saat olan günlerden birinde okula gitme

zaten perşembe cumartesi pazarın var bi gün de gitmedin örneğin pazartesi olsun salı da zaten 2 saat diyon tertemiz boş zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geldegdon kullanıcısına yanıt
    Bana mesaj at

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.