ne kdar yalancı bi insansın bu char senin degilki bu char başkasının hatta başka bi topicde var bu video yigeni açıklama bile yapıor char hakkında acayip yalancısın he
Evet ben yaptım oktay amcamın bu char sallıyo :D haha allahım ya ne rezil herifler var su dünyada
kardesim gittee baka bi forum da yedirecek adam bul hadi bakam baska yere n00000000000000000000b
quote:
Orjinalden alıntı: birdofchaos
quote:
Orjinalden alıntı: deep_man
quote:
Orjinalden alıntı: HakanSükür
SERVER:IXGENON
bn buna gulerim
ben bu sabah oyunda exgeonon 2'e geçcem ben lag varyazan gördüm
ben beyramusa sonra potas critosa sonra chpera
quote:
Orjinalden alıntı: HakanSükür
http://www.youtube.com/watch?v=m7lW4Oe-I8M BANA EZİK DİYENLER BU VIDEO YU İZLESİN LER Bİ SONRA KONUSALIM CZ SHOW HADİ SENDE KENDİ LİNKİNİ SÖLESENE 'KEDİ UZANAMADIGI ETE MUNDAR DERMİŞ' HESABI
arkadasa katılıyom sizde cekin görelim
quote:
Orjinalden alıntı: RememberTheName
Evet ben yaptım oktay amcamın bu char sallıyo :D haha allahım ya ne rezil herifler var su dünyada
işte budur :D
Ne videoymş arkadş biri çıkıyo bu benm amcam diyo biri çıkıyo bu benm charm diye ulan bırakn milleti kandrmayı 4 oldu bu bpnin videosunu veriyolar koxper lan bu bp şimdi ağzmı bozdrmayn benm eşşeklere bak ben koxper olim bende kralı olrm cznin
tamam hoca oyunda normal dan dh daki nickini yaz ss cek buraya koy da inanalim
ama vidyo güzelmis oyle demeyinsaka maka kardes sana kım ezık dedıde sen baska bırının vıdoysunu koycak kadar duruma geldin
ustune gıtmeye gerek yok bı saka yapmak ıstemıs ...
quote:
Orjinalden alıntı: l
ustune gıtmeye gerek yok bı saka yapmak ıstemıs ...
kardeş görmüonmu öle bi laf edioki sanki kendi charı