Şimdi Ara

bana lee sin' i tanimlayacak varmi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut Mert Bey

Kör olduğu halde diğer karakterlerin onu kör edebildiği yegane karakterdir.

Lissandra

OP'ye bilgi vermek gerekirse Lee genelde sık sık gank atarak takımı kastırıp -iyi oynamıyorsan- latede düşen bir şampiyon. Kitinde her şey bulunur. Rehber siteleri burası kadar yardımcı olur size. Ben de size yardım etmek isterdim ama Lee oynamıyorum çünkü kanser bir şampiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 27 Nisan 2015; 18:35:44 >
  • Banlarınız hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plat 1-Diamond ligindeyim ve Lee Sin kullanabilen adam sayısı çok az. Lee sini üst düzey kullanırsan iyi bir karakter. Ama taktiklerini bilmiyosan insec yapamıyosan oyunun en gereksiz karakterlerinden birisi. Offtank gitsen ne hasar vurur ne tanklayabilir, tank gitsen tüm kombo anca 500 vurur. Full ad gitsen frontline olmaz adc 2 vurur ölür gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonyBladeS

quote:

Orijinalden alıntı: goaben

Konuyu açan arkadas 2003 veya 2004 dogumlu diye tahmin ediyorum ve forumu şuan itibariyle birakiyorum elveda.. Banlamazsaniz aminiza koyim götler diyerek veda busesini kondururken perma ban rica ediyorum götünüzü sikiyim vermezseniz

Forumda birsürü it türemiş bune ya 2003 2004 diyor ulan it oğlu it sen oyuna baslaadiginda challanger miydin andaval allahın belası Velet seni keşke anneno gece babana basim agriyor olmaz deseymis döl israfı seni peceteden kendi imkaninlami hayata tutundhn annen seni sictimi bilmiyorum ama su kesin bim benden özür dileyecek bin prezervatiflerininkullanmayin çocuğunuz bunun gibi olur bim herkesden özür dilesin yol Amk çocuğu seni

Ağzına sağlık kardeş

• Senin iraden benim ellerim
  • Bak bak kezbana bak internetten ogrendigi butun tekerlemeleri arka arkaya yazmış biraz daha dolaş forumlarda yeni tekerlemeler öğren:)) ama sevdim seni komik veletsin ama itiraf etmeliyim andavalın ne demek oldugunu bence bilmiyosun. 23 nisani kutlamis yorgun argin eve gelmis uye olmussun ve 5 gundur it dolmus forum diyorsun umarım ki kaymakamlik koltuguna oturttular bu bayramda etkilenip birseyleri degistirmeye karar verdin forumda:) banim hala gelmedi neden yöneticiiiiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: goaben

Bak bak kezbana bak internetten ogrendigi butun tekerlemeleri arka arkaya yazmış biraz daha dolaş forumlarda yeni tekerlemeler öğren:)) ama sevdim seni komik veletsin ama itiraf etmeliyim andavalın ne demek oldugunu bence bilmiyosun. 23 nisani kutlamis yorgun argin eve gelmis uye olmussun ve 5 gundur it dolmus forum diyorsun umarım ki kaymakamlik koltuguna oturttular bu bayramda etkilenip birseyleri degistirmeye karar verdin forumda:) banim hala gelmedi neden yöneticiiiiiiii

Sus terbiyesiz

• küfürler

• tek kimeyle tanimlasam
    o benim herseyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.