Şimdi Ara

bana tanıtın şu W.O.W. u plsss

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben knight çıyım ama bo W.O.W. baya ii diyolar bikaç kişi resim filan gönderir se çoooooooook sevinirimm

• Bir konu acmadan bir araştırsan diyorum dostum...
    http://forum.donanimhaber.com/m_5951559/tm.htm

Buraya gir yeterli bilgiler var
  • alla alla ya nedir bu bea! ulan Devil_Bozzo üşenmemiş o kadar Wow Rehberi yapmış okusana işin ne? nie hep kolaya kaçıon ki oku öğren biz sana nası anlatalım en ii kendin öğrenirsin
  • Oynamasın rehber falan göstermeyin buna oyunun paralı olduğunuda bilmiyordur bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freestyler_10ur

Oynamasın rehber falan göstermeyin buna oyunun paralı olduğunuda bilmiyordur bu

Ne demek oynamasın?Ögrencek elbet unutmaki sende oynamayı bilmiyordun ama ögrendin ve oynadın kimse sana oynamasın rehber felan göstermeyin demedi dostum yanlış düşünüyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

quote:

Ne demek oynamasın?Ögrencek elbet unutmaki sende oynamayı bilmiyordun ama ögrendin ve oynadın kimse sana oynamasın rehber felan göstermeyin demedi dostum yanlış düşünüyosun
    Yanlış anladın, arkadaş cathedral'in önünde AGA 50s plzz diye bağırırsa sende anlarsın,zaten bu ay başı dolacak öyle adamlar 10 günlüğüne
  • hehe agacılar doldurmasında WoW'u...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • koskoca sabitlenmiş topici görmeyip yenisini açmak da garip, bu tür şeyler sık sık oluyor. forumun yarısı free server, diğerleride oyunu tanıtın, kaç cd, kaç para vs... kaliteli topicler arada kaybolup gidiyor..
  • arkadaşlar aslında free server la alakalı mesajları başka bi topik altında toplamak lazım.orj oynayan arkadaşlar böle mesajların arasında boğuluyo..yetkililer bu konuya bi el atarsa seviniriz orj oyuncular olarak.FOR THE HORDE!!
  • benim anlamadığım şey şu,adam sabit topic nedir onu da bilmiyosa bu oyunu nasıl oynıcak?e hadi biliyo diğelim görmüo,orda uzun uzun yazıyo?

benden tavsiye,buraya geldiğinizde ben kınaytçıyım demeyin,aslında desenizde demesenizde o da belli oluyo ama neyse.

bu oyun araştırmak ister,ingilizce ister,yani sen ko ya iicene alıştıysan wow a alışman zaman alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerdevill

benim anlamadığım şey şu,adam sabit topic nedir onu da bilmiyosa bu oyunu nasıl oynıcak?e hadi biliyo diğelim görmüo,orda uzun uzun yazıyo?

benden tavsiye,buraya geldiğinizde ben kınaytçıyım demeyin,aslında desenizde demesenizde o da belli oluyo ama neyse.

bu oyun araştırmak ister,ingilizce ister,yani sen ko ya iicene alıştıysan wow a alışman zaman alır.

benim ing nerdeyse çok kötüdür!! ve ing olmamasına rağmen wow a gayet de alıştım ve çatır çatır oynuorum...yani ing çok istemio bence qleri de dikkatle bakarsan nereye gideceini neyden çıkacaını vs. anlatıo ordan da bi problemim olmadı bi gavurlarla çok iletişime geçmedim onun dışında mis gibi de oynadım..oynuorumda!!bu arada Freestyler_10ur un "Cathedralin önüne aga 50s pls die bağırırsa sen de anlarsın" yorumuna kesinlikle katılıorum abi ben öle görürsem banlanma uğruna küfür ederim açıkçası kınayt oynamış olabilir ama wow oynarken kınayttaki gibi davranmasın ya da oynamasın!!!

• aga beni kastır diye peşinden gezen adamları düşündükçe tüylerim diken diken oluyor aga quest yapalım ıyyyk....
  • end game instancelarda işaret diliyle anlaşırsın o gavurlarla o zaman
  • KO dan gelenlerin oyun içi muhtemel incileri:
    - Slm aga kassana beni
    - Abi biraz para ver sen de vardır plzzzzz
    - /y Gel vatandaaaş gell en ucuz essenceler burdaaaa
    - Agalar bu oynda KOSP var mı
    - Pelerinli clan aranıooooooooor plz
    ekleyin siz de

• quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

quote:

Kesinlikle katiliyorum.
  • ayy tamam yeter :D harbiden tüylerim diken diken oldu :D

aga şu robeyi nasıl + bascaz yanıo mu bu ?
  • Oyunun tüm turkıyeye gelmesı gercekten cok kötu oldu yakında her yerde "ağa pls" duyacaz
  • mılletı nıye kucumsuyosunuz kı sızde en basında ole dıılmıydınız adam ogrenmek ıstıyo bı lınk atarsınız yukarda bı arkadasıın yaptıgı gıbı konu kapanır gıder herkes geldıgı yerı unutmasın
  • La ne guldum ya!nedir bu yorumlar herkes geldigi yeri untmasın fln..Nedir ya bu wow oynamak Ko oynamak sosyal statümü oldu?? Bu arada harbiden bilmiyorum wow zengin oyunu da Ko gelir seviyesi dusuklerin oyunumu simdi biri bna acıklayabilirmi? (ben Ko yu hic gormedim 4-5 aylık bi wow oynamışlıgım var) son olarak bu *aga* filan bu kdr yaygınmış Ko da oyunu sırf turklermi oynuo?
  • bakın ben 2 hafta ko oynadım(ara sıra oda) 2 sene wow beles serverlarda az once orj aldım 2 ay oynucam sımdilik bakalım nolacak ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.