kurulum gayet kolay download kısmındaki dosyayı indir indirmeden önce acc al ki sen indirene kadar acc aktif hale gelsin baska bise yapmana gerek yok ıvırzıvırla uğraşmıysun kurulum kolay fakat oyun pek kolay değil ama yardımcı olurlar genelde 7/24 server kurucusu falan değilim ama geyet memnunum serverdan lag cok fazla olmuyo ..
bnm nick : sock oyunda görürsen selam et yardımcı olurum bnde ..
cok kolay arıyosan yabancı server roling mu var sanırm .. konularda göreblirsin ..
globalmuonline çok zor bir serverdır. ama lag çok az ben burdayım eğer kalıcı oynucaksan burası.zaten dowload yazan yere tıklıcan indircen üyelik alıp oynucan.(bu server biraz zor kapanır)
son 2 serverda çok iyi kasılır hele global offfffff dakkada res atarsın
www.zhypermu.com zhaypher a gel çok kolay server
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
doru gir globala 1senede ay pardon 1günde res atarsın
quote:
evet çok zor bi serverdır ikiside.ama kolayda herkez başarır önemli olan zorda başarmak...
quote:
Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA
quote:
evet çok zor bi serverdır ikiside.ama kolayda herkez başarır önemli olan zorda başarmak...
ama adamın ilk oyunu birak biraz kolay serverlarda oyuna alissin.... ben ilk deneyimim muturkde olmustu :S 1 res atamadım kac ayda:D 248 lvldim :D
quote:
Orjinalden alıntı: BaşkaMu_ZuHaHa
Exp : 5000x
Drop : %80
Lvl up points 6-8
Version : 97d+99
Bless Bug : ON
WwW.Mu-ArchAngeL.CoM
MuArchAngeL Online Game ServeR
iclerinden en kolayi bu kardes.... ama biraz sorunlari war su an...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme