Şimdi Ara

bana yardım edin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni yıldan sonaişten ayrolocam ne dersiniz ne yapayım.iyiydim burda aam sıkıldım artık .ne dersiniz işten ayrılmaya yetecek bir sebepmsizce.

• selamlar...
    vallaha arkadaşım eğer tek sebep bu ise ki galiba sadece bu değil ama tek sebep olduğunu düşünürsek ayrılma derim
    şu günümüz hayat şartlerı inanki çok zor hernekadar maddi durumummuz ii olsada ileride ne olacağımız sadece bir soru işaretinden ibaret
    eğer daha iyi bir iş bulur isen ben derim ki ayrıl çünki insan devamlı aynı yerde aynı işi yapar ise bir süre sonra monotonlaşıyo bir makine haline geliyo yani
    hayat öle anlar oluyoki bazen yaşanmazda olabiliyo
    kısacası demek istediğim daha ii bir iş bulursan ayırl bu sana ii gelir farklı bir ortam belki daha ii imkanlar kim bilir
    neyse benden bukadar
    kolay gele...
  • Teşekkürler arkadaşım.evet bazı seçenekler var ama ne kadar iyi benim için bilmiyorum.şu anda çok kararsızın ne yapacağımı bilmiyorum.yada tamamen işi bıraksan diyorum...
  • sen macera arıyon ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

sen macera arıyon ...

yo aramıyorum.rahatım ama artık sıkıldım.ne yapsam acaba.gitsem mi?kalsam mı?
  • Sabır ve sebat, ninelerimizin sık kullandığı sihirli iki sözcük. Ayrılma derim, sebep sadece buysa tabi.
  • bu güzel türkçeni göster onlara herkes seni işten çıkarmak için sıraya girer. özellikle reklam-tabela-gazete-dergi işlerinde çalışıyorsan hiç beklemezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalvarırım bana yardım edin.
    3 yıl önce açıldı
    Yalvarırım Bana Yardım Edin
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonı-guy

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

sen macera arıyon ...

yo aramıyorum.rahatım ama artık sıkıldım.ne yapsam acaba.gitsem mi?kalsam mı?

maddi imkanın iyiyse+seni zorlamıcaksa+rahatlık bi yana işinde ilerisini göremiyosan+ilerde kendini hayal ettiğin yerde o işyeri yoksa çıkmak için şartlar olgunlaşmış demektir...sana ağaçtan düşmek kalıyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

bu güzel türkçeni göster onlara herkes seni işten çıkarmak için sıraya girer. özellikle reklam-tabela-gazete-dergi işlerinde çalışıyorsan hiç beklemezsin

hayır benim işimde çenem değil elim konuşuyo sanatım konuşuyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.