Şimdi Ara

Bane vs Joker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Joker tam bir efsane ama bane bana daha etkileyici geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bane daha çizgi domanimsi kurguyum diye bagaran iri yarı ji herif(reyiz olmasınıni degistirmez)
    Ama joker bu anAmda en iyi uyarlanmış karskterdir.suçlu gibi davranması bi.kere adam normal biri herhangi exrtasi yok kas dövüş vs tehdit yada cezada bıçakla yada silahla yapiyor işi. Bane tek eliyle boyun kırıyor falan daha fantastik ogelri var bi hikayesi var joker öyle değil adamın adı bile yok

Bide işin şu boyutu var ledger yaşasa bane için ayrı film bile çekilmeyebilrdi ben eminim nolanin elinde bi ton jokerden dolayı cekilememis senaryo vardır adam ölunce hepsinden birer parça alıp kötü adamida bane i koyunca al sana film

Zaten dikkat ettiyseniz harvey dentin okadar lafı geçiyor ama jokerin adi bile yok ve arada bi kaç yıl geçiyor adaminda bi ayagi sakat halde. Bunların hepsi jokerili seneryo ama star ölünce seride bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naylon Brando -- 26 Ağustos 2013; 23:08:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladığım kadarıyla Nolan üçlemesine göre konuşuluyor, o yüzden Bane'i nasıl direkt harcadınız anlamadım :) Filmlerde Bane'in zeka olarak Joker'den geri kalır tarafı yoktu ki Bane-Joker karşılaşmasını her türlü Bane alır. Tabi üçleme açısından bakarsak
  • Batman'ın en popüler düşmanı Joker'dir. Dark Knight'ta film Batman filmi olmaktan çıkıp Jker filmi olmuştur zaten.
  • Ben de Joker diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.