Şimdi Ara

Bang-Olufsen kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
18.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol türker; bu yorumunun üstüne yazı gelmedi.
  • Bang-olufsen markasını hayatım boyunca iki yerde gördüm ve ses sistemlerinde bunca sene çalışmama rağmen sonradan beni çok güldürecek olaylar yaşadım ilk gördüğüm yer Süzer plazanın altındaki bir bar'da gördüm ilk gördüğümde aklıma adamlara bak cd'leri alıp duvara çerçeveletmişler gibi birşey geldi ama sonra anladımki o çerçeve değil 6'lı cd çalarmış ve sonra bu aleti incelemeye başladım buna bağlı birde ses sistemi bağlamışlarki bunuda barın yanında bu direği kim koymuş diye karşıladım ama onlarda kanbinleriymiş basları ise bayağı güzeldi ebatlarına göre. İkinci olarakda çamlıcada bir villada gördüm buda televizyonu ve ses sistemiydi tv'yi ilk gördüğümde bu ne acayip birşey dedim sonra markasının bang-olufsen olduğunu anlayınca etrafıma dikkatlice baktım ve yatağın yanında duran sehpa mı diyeyim komidinmi diyeyim dolapmı diyeyim o şeylerinde ses sisteminin kabinleri ortaya çıktı halbuki biraz evvel üzerine oturup ulen ne kadarda rahat bu dolap amma cila atmışlar diyordum Hayatım boyunca beni bu kadar aptal yerine koyan bir marka ile karşılaşmamıştım daha sonra bu markayı takip ettim ve bu markayı dizayn eden şahsiyet danimarkalı bir dizaynır çıktı ama adam öyle böyle değil yaptığı işlerin 2-3 tanesinin Art of Gallery'de sergilendiğini öğrenince bu markanın elektroniği sadece aracı olark kullandığını anladım adamlar esasında SANAT yapıyorlar bizde ağzımız açık seyrediyoruz...

• abı adamlar audi A8 e dosemısler vıdeolu tanıtım
    http://www.bang-olufsen.com/audi/
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkel_ugur

Aarkadaslar benim kız arkadasımda Tv + midi müzik seti var B&O nun oldukça kaliteli ama şöle birtarafından bahsedeyim eğer ürününüz bozulurda servise götürsenin arızası ne olursa olsun saatlik 50 euro ücret ödüyosunuz 24 saat kalması hi-fi güsel bi ses sistemi parası harcamak demek :D

ne mantığı var kardeşim... yani ilk defa bukadar çocuk saçması bişey duyuyorum yani
  • Sonus Faber
  • ben cok yakından tanıyorum kız arkadasım calısyor orda muhtesem ses kalitesi var. bi kere dinledinmi artık kullakların alıstımı hic birseyi begenmiyorsun.. ama cok pahalı işcilik vede omurluk aletler bunlar
  • Bizim burada (Arabistan) B&O magazasina gecenlerde ugramistim, henuz HD cozen ve 7.1 sistemleri yoktu belki simdi cikmistir. O koni gibi olan hop.ler de 20000 dolara yakindi. Bana da sesi cok cok farkli gelmemisti belki magazada dinledigim icin.
    Her ne kadar wireless sistemleri olsa da genelde urunleri daha cok butik sistem izlenimleri verdi. '

Forumdakilerin kiz arkadaslarinda olmasi cok dogal cunku bende kizimin odasina B&O almak isterim, bence araba karsiligi Rolls Royce degilde eski BMW Z8, yeni Ferrari CC tarzi arabalar.

B&O'dan HD cozemeyen bir 5.1 alacagima asagidaki sistemleri aldim uzerine de 7000-8000 dolar kaldi.
  • Siz naptınız böyle konu hortlatılır mı ?
  • === valla iki yıl ardadan sonra bir de ben hortlatayım, google a yazınca ilk bu çıkıyor.

==== başlıkta az bilgi var, kullanan ve türkiye fiyatlarını bilenler yazabilir im acaba?
  • Bu konunun kaderi böyle hortlamak herhalde birkaç senede bir
  • Ben daha agustos ayında aldım hayatımda böyle bi ses kalitesi hiç yaşamamıştım muzik dinlemeyede baya tutkulu olan birisiyim zaten eskiden harmon cardon sistemim vardı bu sistemide almayı bayadır istiyordum sistemimi yazıcak olursam

2xBang&Olufsen 8001 Speaker
    1xBeolab 11 (inanılmaz bir subwoofer gidip bi dinlemenizi öneririm)
    1xBeosound 5

resimler cok büyük olduğu için yükliyemedim
  • hort'a devam
    fiyatları uçuk duruyor ama sistemlerde çok bomba duruyor parası çok olan için alınır çok kalite
  • Bang and Olufsen'in plazma TVleri de çok kaliteli ve neredyse ev fyatına 85" ve 103" olanları özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Bang and Olufsen'in plazma TVleri de çok kaliteli ve neredyse ev fyatına 85" ve 103" olanları özellikle.

logitech Z 5500 ten şaşmam aga
    85 M2 ev için ( apartman ) ideal
  • evet ben kullanıyorum 5senedır kullanıyorum cunku tlf da var samsung f400 modelı kapagı assagı kaydırınca cıkan mutıs hoparlorler Audıo by Bang&Olufsen ICEpower fotolar pek okunmuyor

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=56193709&url=http://hizliresimyukle.com/showpic-162897/picture0001.jpg" data-href="http://hizliresimyukle.com/showpic-162897/picture0001.jpg">Resime Bak</a>

ınsallah ekleyebilmisimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacre*** -- 2 Ocak 2012; 15:36:22 >
  • bir hoparlör sistemine ev parası vermek bence çok yazık afrikada bu kadar aç varken türkiyede bu kadar aç ve işssiz insan varken
    tabi parası çok olan verir birşey diyemeyiz ama dediğim gibi israf geliyor bana Bang&Olufsen felan
  • Kişiye göre değişir. İmkanı olan neden kullanmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacre***

evet ben kullanıyorum 5senedır kullanıyorum cunku tlf da var samsung f400 modelı kapagı assagı kaydırınca cıkan mutıs hoparlorler Audıo by Bang&Olufsen ICEpower fotolar pek okunmuyor

<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=56266299&url=http://hizliresimyukle.com/showpic-162897/picture0001.jpg" data-href="http://hizliresimyukle.com/showpic-162897/picture0001.jpg">Resime Bak</a>

ınsallah ekleyebilmisimdir

Link açılmıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Kişiye göre değişir. İmkanı olan neden kullanmasın?

lüks herkesin hakkıdır ama biryere kadar
    misal müzik sistemine 5000-10000 lira verene biryere kadar hak verebilirim ama 200.000 dolar verene de pek hak verebileceğimi söyeleyemem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.