Şimdi Ara

Banggood Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.400
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Banggood'tan telefon almayı düşünüyorum. Gümrükten geçip geçmeme konusunda çok emin olamıyorum. Gümrükten geçmediği taktirde Banggood'dan para iadesi alma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar var mı? PayPal Türkiye'de faaliyetlerini durduğu için direkt olarak kredi kartı kullanmak zorundayım. Farklı bir ödeme yöntemi bilen arkadaşlar var mı ? Banggood müşteri hizmetleri ile birkaç kez görüştüğümde kargonun bana ulaşmadığı taktirde kargo ücreti düşülerek para iadesi yapılacağı söylendi. Kargo ücreti ne kadar dediğimde '' bilmiyorum, hesaplayamam. '' dedi. Başka bir müşteri hizmetlisi ile görüştüğümde kargo bedeli 10 $ ya da daha az olabilir dedi. Ne kadar güvenilir? Ürünü sipariş ettik, gümrükten geçmediğini varsayarsak kargo bedeli olarak 50 - 100 $ kesilmeyeceğinin garantisi var mıdır? PayPal elimizi kolumuzu bağlamış durumda.

Teşekkürler.

• Banggood'dan ucuz bir telefon sipariş etmiştim, geçen hafta gümrükten geçmedi. Ücretin tamamını iade ettiler. Ama yine de denemeye değmez zira gümrükten geçmeme ihtimali çok çok yüksek.
  • Hocam kredi kartı ile mi sipariş verdiniz? Pakete ne yazdırdınız? Paketin boyutu nasıldı?
  • Sipariş verirken PayPal aktifti, PayPal ile ödemiştim ama paket geri dönüyor dediğimde direk ücreti iadesi yapalım dediler. Pakete elektronik yedek parça yazacaklardı, paketi görmediğim için boyutunu da bilmiyorum.

Bugün elime geçen tablet siparişim gümrük kontrolü için 1 hafta beklemişti İstanbul'da, bu aralar sıkı denetleniyor sanki. Bence boşuna sipariş vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 8 Ağustos 2016; 13:45:02 >
  • Hocam paketleri açıp bakıyorlar mı ? Gümrükte paketin geri gönderilmeme ihtimali var mıdır? Başka bir arkadaşın açtığı konuya denk geldim. Nasıl olduysa paket gümrükten geçmiş. Ben şansımı bi denemek istiyorum. Fakat PayPal yok, onun yerine BKM var o da ülke içi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeToLife -- 8 Ağustos 2016; 15:27:17 >
  • bende bugün redmi note 3 pro 5 inç sipariş verdim bakalım ne olacak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

bende bugün redmi note 3 pro 5 inç sipariş verdim bakalım ne olacak:)

Banggood dan mı sipariş verdiniz hocam?
  • SmiLeToLife S kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Evet

Hocam,

Kredi kartı ile mi sipariş verdiniz? Benden ısrarla PayPal ile ödeme yap dediler. PayPal artık Türkiye'de çalışmıyor dediğimde üzgünüz dediler. Daha sonra kredi kartı için ikna ettim bu sefer bizden telefon sipariş etme, gümrükte kalıyor dediler. Şansımı denemek istiyorum dediğimde telefon gümrükte kalırsa kargo parasını keseriz dediler. Kargo parası ne kadar dediğimde sipariş vermeden bilemeyiz dediler. Ben de zaten ücretsiz gönderim yapıyorsunuz ne kargo parası demiştim. Ürünün gönderilmesi - ürünün gümrükte tutulması ve ürünün geri dönmesi anına kadar yapılan masrafların hepsini ödediğin paradan düşecekler. Kötü düşünmek istemiyorum. Sizin de canınızı sıkmim. Hayırlısıyla geçer inşallah :) Bu arada rn3 pro iyi bir seçenek ;)

Geri dönerse tamamı iade oluyor denendi.

• Belki 10 kez sordum her seferinde kargo bedelini duseceklerini belirttiler. Tekrar sorarım. Belki değiştirmislerdir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmiLeToLife -- 5 Eylül 2016; 18:20:16 >
    sorduğunda öyle diyorlar.
  • Hocam inşallah dediğiniz gibi olur. Ben güvenemediğim için almadım. Paketlemeyi nasıl yapacaklar?
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Umi için denemeye değmez almışken xiaomi al.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam almışken iyi bir şey al derim. Sonucta riske atıyorsun. UMİ Max için değmez. Geçeceğini sanmıyorum hocam. Çok zor. İyi şanslar :)

• Beyler gümrüktekiler paKetleri xray tarzı cihazlarda inceliyorlardır. Kaçırma ihtimalleri çok düşük. Siz yine şansınızı deneyin.

• Eğer gelirse bende sipariş ederim :)

• hocam sipariş vermişmiydiniz? geldimi cihaz elinize? bende sipariş vermeyi düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.