Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
102
Favori
94.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam cevap için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    O halde işte sana fırsat şikayet et referanslı link varsa konuyu kapattır ve sende sahte görünümlü linklerle referanslı konular açmaya devam et.

Hala utanmadan yazıyor musun? İlk sayfada senin konularda nasıl sahtekarlık yaptığına dair video var. En az 20 konun bu şekildeydi eğer adil bir forum yönetimi olsaydı süresiz ban yerdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★
    %24 indirimle 98 dolara geliyor. Giriş yaptıktan sonra ürün sayfasındaki kupon bölümünden indirim kuponunu alabilirsiniz.

I4 Smart Watch Phone 1GB+16GB Android 5.1 SIM Card 3G WIFI GPS Heart Rate Monitor Smart Watch

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★

Şapka, kemer, gözlük ve çoraplarda %15 indirim.
    İndirim kodu: BGAC15
    Big Deals in Accessories

Saat ve bilekliklerde %15 indirim.
    İndirim kodu: 0e7437
    Brand Watches Hot & New

Erkek çanta ve cüzdanlarda %15 indirim.
    İndirim kodu: 0588f7
    Men's Bags Hot & New

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blltlgn -- 3 Ağustos 2017; 12:15:44 >

• Gençler drone alsak gümrük işlerini nasıl hallediyoruz, takılmıyormu gümrükte .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Belli bir ağırlık sınırı falan geldi bildiğim kadarıyla tam olarak ne yapman gerektiğini bilmiyorum. Kayıt işlemleri falan gerekiyor. Son zamanlarda alan birinden bilgi alman daha iyi olur.

• blltlgn kullanıcısına yanıt
    Aliexprese bakıyorum, yorumlarda güncel alan türk arkadaşlar var nasıl gümrüğe takılmadan geçiyor merak ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Çünkü yaptığın forum kuralların göre suç.

Benim 15 tane referanslı linkim varsa, senin konunda en az 50 tane vardı. Sen kategorisinden tut ürünün, üye olma sistemine kadar zibilyon tane referanslı linki gizleyerek koydun.

Senin linklerinin hepsi gizli referanslı linkti. Hepsi yazıların altına gizlenmişti.

Sen üyelik referans linkide koymuştun. Her üye olandan 5 ya da 10 dolar kazanıyordun(tam hatırlamıyorum) . Sırf bundan bile kaç yüz dolar para kazandığına eminim.

Üyelerin önerdiği ürünleri referanslı linkle ana sayfayı yerleştiriyordun. Amazon olayından farksız. Benim referanslı linki koyduğum ürünlerin yüzde 85 i kendim alıp kullandığım ürünler idi. Bu tür konular açmak suç değilmiş ama incelemek yaptığın taktirde. Sen direk referansı yapıştırdın.

Hakaret ettiğin için gene şikayet edeceğim, düzgünce tartışmayı öğrenmen lazım.

Sırf kendi oyununu ört bas etmek için benim üzerime oynaman komedi :) terbiyeli olmayı öğrenin, tartışalım.

"Benim 15 tane referanslı linkim varsa, senin konunda en az 50 tane vardı."
    Yani referanslı link paylaştığını kabul ediyorsun. Güzel.

"Senin linklerinin hepsi gizli referanslı linkti. Hepsi yazıların altına gizlenmişti."
    Linkleri yazıların altına yazmam hem görünüş açısından güzel hemde karışıklık çıkarmıyor. İlk mesajın bir sürü linkle dolu olduğunu düşündüğünde linkleri yazısız direk link olarak eklemem kötü bir görüntü oluşturacak o yüzden yazıyla ekliyorum. Yazıyla eklenen her linkte referans olacak diye bir şey yok.

"Sen üyelik referans linkide koymuştun. Her üye olandan 5 ya da 10 dolar kazanıyordun(tam hatırlamıyorum) . Sırf bundan bile kaç yüz dolar para kazandığına eminim."
    Açık bir şekilde utanmadan iftira atıyorsun. Hemde hiç tanımadığın birine.. Konuyu açtığım ilk gün "referanslı link olduğunu açıkça belirterek" sadece üye olma linkini koymuştum evet, bir kaç gün sonra forum kurallarına aykırı olduğunu görünce kaldırdım. O arada hiç kimse o linkten kaydolmadı. Kanıtım da var. Eklediğim fotoğrafa bak 2005'ten 2017'ye kadar referans linkim ile kaydolan veya alışveriş yapan hiç kimse yok. İftira atma.. Her üye olana 5-10 dolar veren site var mıymış? Çok ilginç. Hayretle okuyorum. Vay be kaç yüz dolar mı kazanmışım? Benim neden haberim yok?

"Üyelerin önerdiği ürünleri referanslı linkle ana sayfayı yerleştiriyordun. Amazon olayından farksız. Benim referanslı linki koyduğum ürünlerin yüzde 85 i kendim alıp kullandığım ürünler idi. Bu tür konular açmak suç değilmiş ama incelemek yaptığın taktirde. Sen direk referansı yapıştırdın."

Hiçbir ürüne referans kodu eklemedim. İftira atmaya devam ediyorsun. Ve sen ikinci defa referans linki koyduğunu kabul ediyorsun. Kendin alıp kullanman bir şey değiştirmez forum kurallarına aykırıdır. Ayrıca hiçbirinde referans olduğunu belirtmemiştin. Sen inceleme de yapmamıştın. Banggood tarafından çekilen videoyu konuya ekleyerek inceleme yapılmaz. Ben referans link kullanmadım ve 1 kuruş bile kazanç elde etmedim (kanıtı biraz yukarıda). Bu konuyu tamamen insanlara faydalı olmak adına açtım ve devam ettiriyorum.

Herhangi bir oyun oynamıyorum. Konu duruyor bakabilirsin. Bana attığın bunca iftirayı kanıtlayacak tek bir materyal var mı elinde? Yok. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü bu söylediklerinin hiçbiri olmadı.. Artık mesajları şikayet edip sildirmek yerine özür dilers ve sessizce konuyu takibe devam edersin fırsatlardan faydalanırsın. Mesajların yedeklerini alıyorum sildirmek boşa.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Tam olarak hangi standartlara izin veriliyor bilmiyorum. Çok büyük olmadığı sürece takılacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Linklerinin hepsi referanslı idi. Yalan atma boşuna. En az 50 tane referanslı kodun vardı. Şikayet ettiğimde "üye bu kuralı bilmiyormuş uyardık" demişlerdi bana. Sırf kendi referanslı linklerini gizlemek için bana sallayıp duruyorsun. Sırf sana akan yüzlerce dolar parayı durdurdum diye bu garezin. Eminim bu hesaptan yapıyorsundur bütün işlerini olsun gene iyi çıkardın kaç dolar kazandıysan kardır tebrikler

birşeyi kabul etmek erdelimliktir. ben yalan söylemiyorum koydum ve 1 ay ceza aldım. senin gibi bilmiyordum. sen kabul bile edemiyorsun. bütün linklerin referanslı idi.

Gereken şeyleri kanıtlarıyla yukarıdaki iki mesajda yazdım.

• Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★
    Sivrisinek Kovucu - Ne kadar işe yarar bilmiyorum.

AirPods benzeri kulaklık. Ön sipariş aşamasında fiyatı normal fiyatın neredeyse yarısı.
    [Truly Wireless] RIVERSONG Air X2 Mini Noise Cancelling Dual Bluetooth Earphones With Charging Box

3$'dan başlayan fiyatlarla tamir araç gereçleri

Xiaomi Akıllı Ev Aletlerinde %10 İndirim
    İndirim Kodu: xiaomi510

Paron Marka Tamir Aletlerinde %20 İndirim
    İndirim Kodu: Paron22

Video Yarışması Etkinliği

• xiaomi mi5 ile uyumlu hızlı şarj 3.0 uyumlu bi şarz aleti tasviyesi olan var mı?
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Mi5 kullandığım için kesin bir şey söyleyemem en iyisi Mi5 ana konusundan tavsiye alın. Eğer QC 3.0 destekli herhangi bir şarj cihazı oluyorsa Blitzwolf kalitelidir. Blitzwolf Quick Charge 3.0 destekli modellerine bakabilirsiniz.

• Xiaomi tablet almak istiyorum ancak bulunduğunuz lokasyona gönderilmiyor diyor. Daha pahalı olan xiaomi air laptop lar ise gönderiliyor. Sebep ne olabilir?

• metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Eğer hat takılıyorsa gönderilmez. Yasaklı ürünler arasında ise gönderim yapılmıyor. Ama tablet gönderiliyor olmalı. Canlı destek ile iletişime geçin hocam bir hata olabilir.

• Merhabalar, banggood'tan ilk alışverişimi yaptım. Ürün 112.14 EURO idi bulduğum ürüne özel indirim kodu ile 93 TL'lik bir indirimden faydalandım ve 373 TL'ye siparişi verdim.

Ürün DVB-S2 , H265 , 4K , LAN&Wifi özellikli bir android IPTV Box.

Linki:
    www.banggood.com
    MECOOL KIII Pro Amlogic S912 3GB RAM 16GB ROM DVB-T2 DVB-S2 CCcam Newcam Biss Key TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Mecool-KIII-Pro-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-CCcam-Newcam-Biss-Key-TV-Box-p-1131214.html

Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır ve kullanmaya başlarım....

Bu arada canlı destek ile görüşüp, ülkemizdeki gümrük sınırı durumundan bahsettim. Faturamı 30 EURO altına çekip benden mail ile onay alacaklar o şekilde gümrüğe takılmam diye düşünüyorum..

• AlkanMh kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Güzel bir ürüne benziyor. İncelemenizi bekliyorum.
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet inceleme çekerim elimden geldiğince umarım gümrük sorunu yaşamam. Söyledim 30 EURO altı fatura edecekler ama bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanMh -- 29 Ağustos 2017; 15:48:40 >
  • AlkanMh kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Söylediyseniz gümrükte vergi çıkacağını düşünmüyorum. Normal antenden de bağlanabiliyor galiba. Gelince inceleme bekliyoruz.

• blltlgn kullanıcısına yanıt
    Evet normal anten bağlantısı da mevcut. CCcam kullanımıda yapılıyor iptv server dışında.
  • Merhabalar geceleri kitap okumak için şu kitaplara takılan kitap ışıklarından arıyorum öneri verebilecek var mı ?

Ücret önemli değil kaliteli olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.