Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.234
Cevap
103
Favori
94.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbuldayım. İLk verdiğim sipariş geldi, diğerleri gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul dışında siparişi eline geçen var mı arkadaşlar ? Beklemekten aldığım ürün artık banggood dışında daha uygun fiyata düştü . Bu cumaya kadar geldi geldi gelmez ise artık gelse bile almadan geri yollayacağım . Durum iyice can sıkıcı olmaya başladı artık.
  • Bilgi almak için destekle tekrar konuştum . Eğer beni başlarından savmak için yalan söylemedilerse 24 saat içinde ürünüm gümrükten çıkış yapılıcak denildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nazik2626 N kullanıcısına yanıt
    nerenin desteğiyle konustunuz? 22 sinde mi cıktı gümrükten sizinki de?
  • Evet

Al birde buradan yak. Aynı olay bende de 2000 TL ye blitzwolf projeksiyon aldım Trendyol da şu an 1800 e Türkiye garantili satıyorlar.

• Beyin Premium kullanıcısına yanıt
    Bi yandan almayıp geri gönderesim var bir yandanda para iadesi için bir bu kadar daha beklemek istemiyorum kararsız kaldım bende. Alinin tırnağı bile olamaz bunlar.

Benimde aynı şekilde hocam son siparisimdi zaten bu banggoodtan bir daha tövbe. Ali'den 28 Mayıs'ta aldığım ürün bu gün sabah teslim edildi banggood 36 gündür bekliyorum.

• Bu gün sonunda Aras kargo gümrükten çekmiş ürünleri ya yarın yada pazartesi teslim edilir büyük ihtimalle

İnşallah . Nereden öğrendiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nazik2626

İnşallah . Nereden öğrendiniz acaba ?
    Şubeye gittim hocam çıkış şubesi gümrük gözüküyor kargonun.

• Banggood artık eskisi gibi değil siparişlerin gelmesi en az bir ay sürüyor zorunlu olmadıkça alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. En son projeksiyon aldım ama gelene kadar yaşlandım resmen.

• Biraz önce elime ulaştı projeksiyon darısı sizin basiniza arkadaslar

İnşallah . Hayırlı olsun.

• Banggood dan 11 Ocakta sipariş ettiğim, stokta bulunmadığı için 9 Mayısta kargoya verilen minleaf ZX-7 250 inverter kaynak makinesi siparişim dün teslim edildi.
    5 haziran-11 ocak arası 147 gün sürmüş siparişin teslimi. Bu bir rekordur.

• 7 Nisan'da aldigim iki farkli ürün vardı biri tüm çin şehirlerini gezdi sipariş iptal oldu tekrar yolladılar diğeri çin in içinde gezmeye devam ediyor gunangzho donguan shenzen sonra shenzen donguan gidip gidip geliyorlar eskiden böyle değildi bu firma 15 günde gelirdi aliexpress den yaptığım siparişler çok hızlı geliyor bangood hem pahalı hem çok yavaş son siparişlerim olmuş olabilir

• Siparişi gelen varmı arkadaşlar?

• Hayır hala gelmedi. 22 mayıs gümrükten çıkarılan kargo. Aras kargo müşteri hizmetlerine de ulaşılamıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggood dan rusya adresime neden telefon siparişi veremiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 9 Haziran 2020; 12:39:22 >
  • Aras kargoya tekrar gittim adıma herhangi bir kargo yok . Benle beraber siparişi gümrükten çıkanın kargosu geçen hafta teslim edilirken benimki sistemde bile gözükmüyor anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.