Bildirim
Banggood Turkey Direct Mail ( Vergiler Dahil ) - TOPLANIN - İYİ HABERLER VAR!! 21 ŞUBAT (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Banggooddan baktığınızda ne durumda gözüküyor? Hala customs released mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Valla hocam canlı sohbete bi ana avrat sövesim var bu araquote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM
Benim de 9240. Kargo mesajı geldi ama bunlardan mı bilmiyorum. Yurtçinden siparilerim var . 34gün geride kaldı galiba sipariş vereli
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 eylülden beri bekliyoruz. Bu aşamada kaldı.
IST Customs released, ready for last mile delivery
Yarın itibariyle siparişi vereli tam olarak 1 ay olacak. Umarım bir şekilde gelir. -
Bende aynı durumdayım 25 den bri hareket yok
Banggood da yalan oldu artık -
Benim siparişimin adresi de ankara ama bir türlü kargodan haber alamadıkquote:
telefonla eşleşirse uygulamadan bildirim geliyor. bazı kargo görevlisi telefon yazmıyor pakete o zaman bildirim gelmiyor. Üst mesajda tc ile eşleşirse demiş ama öyle birşey imkansız.
Alıntıları Göster
kargolama rastgele yapılıyor galiba. 43 le biten aldım diyor, benim 40 bugün kargolandı, 39 la biten ses yok diyor. Bi hevesle iyi denebilecek fiyata kulaklık aldım . Onu da mudar ettiler. Bu siteden daha da bişey almam. Y.dışından 5 senedir devamlı alışveriş yaparım ama benzerine geçen geçen sene gearbestin hızlı kargosuna denk gelmiştim. Ne hikmetse bu iki rezillikte ortak bir nokta var ama sorunun ne olduğunu biliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Fahrenayk
Benim siparişimin adresi de ankara ama bir türlü kargodan haber alamadık
Alıntıları Göster
Bu arada gümrükte sorun var diyorlardı, amazondan aldığım ürünün takip resmini atayım. :))
-
dün bu saatlerde canlı sohbete bağlandım. 14 saat sonra cevabı mail atacağız dediler. 24 saat oldu mail yokquote:
Orijinalden alıntı: Boreas The God
Valla hocam canlı sohbete bi ana avrat sövesim var bu ara
Alıntıları Göster -
Çok rezaletler cidden hocam yaquote:
dün bu saatlerde canlı sohbete bağlandım. 14 saat sonra cevabı mail atacağız dediler. 24 saat oldu mail yok
Alıntıları Göster
-
Sıra bize ne zaman gelecek acaba
bir umut bekliyorum hala, teslim alan arkadaşlar adına çok sevindim. benim de 42 ama hala ses yok, air purufier almıştım paket büyük diye mi sıkıntı çıktı acaba... -
Leyla ile Mecnundaki İsmail abi gibi oldum...
Her gün balkona çıkıp el sallıyorum sokağa doğru. O kargo bir gün gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X