< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Banishers: Ghosts of New Eden (2024) [PC ANA KONU] (4. sayfa)
-
-
Anladım hocam saolun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oyunun gamepassa gelme şansı varmıdır .varsa bekleyeceğim yoksa korsan oynayacağım bir oyuna 700 tl veremem . indirimlerde epicde 700e düşüyor sanırım yayıncısını biliyorum A Plague Tale: Requiem gibi şaheseri 20 tlye oynattı aynı olay olursa süper olur.
-
Oyunu bitirmek üzereyim. Bana "Biraz daha uğraşsalarmış efsane bir oyun olacakmış," duygusu verdi. Yan hikayelerin benzer işleyişte olması, dövüş mekaniklerinin bir tık eksik hissettirmesi puan kırıcı unsurlar. Bir de, yan etkinlikleri yapayım biraz, dediğinde işkence oluyor. Bir yerden bir yere gitmek çok uzun ve sıkıcı. Hızlı seyahati her noktadan kullanamıyoruz. İlla ateş başına gitmemiz lazım. Grafikleri ve atmosferi gayet yeterli. Ana hikayesi ilgi çekici. Bu stüdyo biraz yatırım alsa çok daha iyisini yapabilir bence.
-
sa arkadaşlar bu oyunun iyi sonu hangisi
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.oyunun başındayım bana söz verdirmemi istiyor .kadının canlanması için bir sürü insan öldürmemiz gerekiyormuş suçlu suçsuz bu bana biraz acımasız geldi ama iyi son için gerekriyse yapabilirim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 3 Aralık 2024; 1:50:4 > -
bir noktadan sonra aşırı sıktı normalde diyalogları atlamam ama bunda atladım bazı anlarda ikisinin arasındaki cringe aşkda bana göre değildi keşke woke kadın karakter yapmaktansa güzel karakter yapsalardı .yinede diğer woke oyunlara göre bu idare ederdi .oyunun hikayesini aşırı uzatmışlar 10 saatte biten bir oyun olsaydı daha iyi olurdu ayrıca zor geldi bana oyun genelde yan görev yapmadığımdan oyunda grind istediğinden easyde oynadım çoğunlukla normale alınca boss olmayanlarda bile yandığım oluyordu .yinede kötü değil gayet güzel oyun sadece benlik değil benlik olmayan bitirdiğim nadir oyunlardandır.gow 2018 sarmamıştı bu sardı ama buda sıktı genelde the witchere benzetiliyor ama bana göre gow 2018 e daha çok benziyordu belkide sıkması bu yüzdendir bu tarz kamera açıları beni sıkıyor .ayrıca combat iyi ama 20 saat aynı combat olunca eee yeter ama diyorsun.
-
Oyunda iyi yada kötü son yok. Tüm kötü insanlar kendisini iyi insan zanneder her zaman. Sen oyun içinde karar vermen lazım nasıl biri olduğuna. Senin doğrularına göre bir sona gideceksin oyunda. Keyfini çıkar.
-
4 tane son var ve baya baya var kötü son . ben 20 30 saat oynayacağım kötü son alacağım gerek yok zaten istediğim sonu aldım biraz yardım alarak aldım ama kendime göre yapsaydım kötü son olurdu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X