Şimdi Ara

Banka Kartından 3500 Lira para kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha 1 hafta önce kartımın hesabında 5000 tl varken bugün Atm de bakiyeyi sorgulayıp 900 lira olduğunu gördüm ve şok oldum.Kartım internet bankacılığına açık değil herhangi bir şekilde de başkasının eline de geçmedi bu para nereye gitmiş olabilir sizce?

• Hesap hareketlerine bak? kartın kopyalanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Hesap hareketlerine bak? kartın kopyalanmış olabilir.
    kopyalanma olayı nedir??
  • özel karakter koymuyorum kullanıcısına yanıt
    Şifrene özel karakter koymazsan böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Hocam ben burada diyorum kartımdan yok yere 3500 tl uçmuş gitmiş siz hala şaka yapıyorsunuz :/
  • Bankayı arayıp sormak kolay bir yöntem olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

ATM'lerin tuş takımında hangi özel karakterler var acaba brkaç örnek alabilir miyiz?
  • özel karakter koymuyorum kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adına hitaben şakacıklı bi konudur, nick konu uyumu falan, geçmiş olsun :(
  • Bu devirde hâlâ bu tarz olaylar için foruma konu açacağına ara bankayı zaten sana direk söylüyor "kayıp çalıntı ve şüpheli işlem bildirimleri için sıfıra basın" diye. Çok değişiksiniz valla sonra dalga geçtikleri için söyleniyorsunuz
  • Hesabındaki para öylece uçup gidemez. Ya ATM'den para çekimi olmuştur veya internet bankacılığı kanalıyla eft-havale işlemi (bir tür otomatik ödeme, kredi taksidinin hesaptan otomatik ödenmesi, esnek hesap gibi şeylerin olmadığını varsayıyorum) Ha tabi şu var birisi senin hesabına girmeyi başarabilmişse 5 binin hepsini değil de 3.500'ünü niye alsın alır hepsini götürür.

Bence Bankanızla bir görüşün, her gün karşılaştığım şeyler illa bir açıklaması oluyor emin olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.