Bildirim
Banka Kartından 3500 Lira para kesilmesi
Stanley Adventure Taşınabilir Soğutucu Çanta, 15.1 lt : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08BCSLJBC
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hesap hareketlerine bak? kartın kopyalanmış olabilir. -
kopyalanma olayı nedir??quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Hesap hareketlerine bak? kartın kopyalanmış olabilir. -
Şifrene özel karakter koymazsan böyle olur -
Hocam ben burada diyorum kartımdan yok yere 3500 tl uçmuş gitmiş siz hala şaka yapıyorsunuz :/quote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
Bankayı arayıp sormak kolay bir yöntem olsa gerek -
ATM'lerin tuş takımında hangi özel karakterler var acaba brkaç örnek alabilir miyiz?quote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
Kullanıcı adına hitaben şakacıklı bi konudur, nick konu uyumu falan, geçmiş olsun :( -
Bu devirde hâlâ bu tarz olaylar için foruma konu açacağına ara bankayı zaten sana direk söylüyor "kayıp çalıntı ve şüpheli işlem bildirimleri için sıfıra basın" diye. Çok değişiksiniz valla sonra dalga geçtikleri için söyleniyorsunuz -
Hesabındaki para öylece uçup gidemez. Ya ATM'den para çekimi olmuştur veya internet bankacılığı kanalıyla eft-havale işlemi (bir tür otomatik ödeme, kredi taksidinin hesaptan otomatik ödenmesi, esnek hesap gibi şeylerin olmadığını varsayıyorum) Ha tabi şu var birisi senin hesabına girmeyi başarabilmişse 5 binin hepsini değil de 3.500'ünü niye alsın alır hepsini götürür.
Bence Bankanızla bir görüşün, her gün karşılaştığım şeyler illa bir açıklaması oluyor emin olun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X