Şimdi Ara

Banka kartlarını 3d dışında işleme kapatmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
24.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asıl 3d siz 5 lira bile harcamasına izin verilmemesi lazım çok saçma ya. ben telefonuma onay mesajı gelmeden hiç bir harcama yapılmasına müsaade etmek istemiyorum. ama böyle bir seçenek yok.
  • Sanal kart olayı baya güvenli gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: octopusokan

internet işlemlerine açık olsun ama 3d olmadan işlem yapılamasın diye bir seçeneğiniz yok.

Bu arada bilgi olarak yazayım 3D-Secure ile ödeme şekli yaptığınız alışverişte herhangi bir ekstra güvenlik katmanı oluşturmamaktadır. Hatta tamamen bankanın kendisini güvenceye alması gibi olarak bile düşünebilirsiniz.

Az önce encard'ımı 3D Secure olmayan sitelerden alışverişe kapattım. Müşteri temsilcisinin dediğine göre artık telefonuma SMS aracılığıyla gelen şifre olmadan hesabımdan tek kuruş para çekilemeyecek.

Enpara'nın gözünü seveyim.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptınız bilgi verebilirmisiniz ? Mesela Aliexpress'ten direk para çekiyor. Kapatırsak Aliexpress'e sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam nasıl yaptınız bilgi verebilirmisiniz ? Mesela Aliexpress'ten direk para çekiyor. Kapatırsak Aliexpress'e sorun olurmu ?

Hocam kapalı gözükmekte ama ben de dün AliExpress'den alışveriş yaparken 3D secure çalışmadı ve direkt para çekildi. Bankayı aradığımda "Bu site altyapısıyla alakalı olabilir." tarzında bir şeyler saçmaladılar. Dedim "Bu sistemin, telefona gelen SMS şifresi kullanılmadan kartımdan para çekilmesini engellemesi gerekmiyor mu?" diye ama cevap veremediler. Ya düzgün çalışmıyor ya da onlar bana yanlış söylediler.

Müşteri hizmetlerinden yapmıştım zamanında.
  • Hocam aliexpresste 3D yokki ? Enpardan direk çekiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartımı şifresiz işlemlere kapatmak istiyorum dersen 3d dışında harcama yapılamaz

Test edildi onaylandı cepteteb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Kartımı şifresiz işlemlere kapatmak istiyorum dersen 3d dışında harcama yapılamaz

Test edildi onaylandı cepteteb
    İnternet şubesinde görmedim hocam böyle bir seçenek
  • tunaykr kullanıcısına yanıt
    Arayip musteri temsilcisine yaptirman lazim islemi, suan icin bi teb bankasinda yapilabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.