Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alicabbar2424 , fujigef , teknokolik35 , teknokolik35 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil
5 sn
86.795
Cevap
2.016
Favori
7.575.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42504251425242534254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faiz artırımı bugün başlayacaksa benim düşüncem asıl amaçları Doların artması ve zamdan sonra 600 Dolar civarına gelecek asgari ücretin tekrar 300-350 dolar seviyelerine çekilmesi için olacaktır. Bunlar sadece büyük sanayicileri düşünür, vatandaş umurlarında olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 26 Aralık 2024; 12:39:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • derinlik34000 kullanıcısına yanıt

vadeli hesabı açıp bakarmısın 55 yazıyor vade sonu 27si....55ten bağlıycam diyor...eminmisin 43 ten

• derinlik34000 kullanıcısına yanıt

no panic....vadeliyi aç...kaç gözüküyor

• darksideofthemoon kullanıcısına yanıt

91.günmü acaba

• Anadolu vadeliye baktım şimdi 55 gösteriyor. 10 gündür kullanıyorum acaba arkadaşın hoşgeldin faizi bitmiş olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu bank ta eft ücreti varmı ?

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

trolmü acaba milleti kıllandırıyo....

• 10 sayfa yazılmış Anadolubank ile ilgili arkadaşlar hoşgeldin faizi bitince 43 e düşer arkadaş büyük ihtimalle bunu söylemiştir de eksik söylemiş devam faizi 43 anadoluda benimde hoşgeldin faizi bittiği gibi 43 e düşmüştü tekrar uzattım o ayrı 43 e düşen arkadaşta mh arayıp kayıt oluştursun geri dönüş yapıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anadolu bankasında benim gibi süresi dolan arkadaşlar: Benimde Anadolubank'ta 91.günüm telefon ile aradım. Bir gün normal faizde kalsın yarın arayın talep oluşturalım hoş geldin faizi devam edebilir dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

Anadolu bank ta eft ücreti varmı ?

Olma mı? Var ama 250k üstü bakiyen varsa mh arayıp muafiyet alabilirsin 3 ay muafiyet tanımlıyorlar 3 ay sonra yine 250k bakiyen varsa yine aynı şekilde

• mojno M kullanıcısına yanıt

pasif varmı hcsbde ?aylıkmı bu oran?

• Can851 kullanıcısına yanıt

250k bakiyem var diyelim eft ücreti olmadan o 250k yı gönderirsem kalır 0k :) Yani içerideki parayı masrafsız yeni hoşgeldin faizi veren bir kuruma göndermiş oluruz. Herhalde doğru anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

250k bakiyem var diyelim eft ücreti olmadan o 250k yı gönderirsem kalır 0k :) Yani içerideki parayı masrafsız yeni hoşgeldin faizi veren bir kuruma göndermiş oluruz. Herhalde doğru anladım.

Muafiyeti aldıktan sonra 3 ay içinde istediğinizi yapabilirsiniz 😉

evet arkadaşlar hoş geldin süresi bittigi için 43 e düştü elbette..bende arayayım o zaman müşteri hizmetlerini..

• glory34 kullanıcısına yanıt
    faiz sabit kalır

evet arkadaşlar hoş geldin süresi bittigi için 43 e düştü elbette..bende arayayım o zaman müşteri hizmetlerini.

siz tekrar 55 e mi uzattınız faizi?

• Parayı Anadolu bank renkli hesaba attım. Vadeli hesaba kendileri geçecek herhalde. Sistemini anlamadım bu bankanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: derinlik34000

evet arkadaşlar hoş geldin süresi bittigi için 43 e düştü elbette..bende arayayım o zaman müşteri hizmetlerini.

siz tekrar 55 e mi uzattınız faizi?

Ben kurye yolu ile hesap açtığım için 53 benim ama siz mobilden actiysaniz hesabi yine geçerli olan faizi (55) verir 3 ay daha ama önce mh arayıp kayıt actirmaniz gerekiyor şunu unuttum aradıklarında belirli ürünlerden birini kullanmanızı istiyorlar biri 2 tane otomatik fatura diğeri bakiyenin %10 u kadar vadeli mevduat bir tane daha vardı onu unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Aralık 2024; 13:12:45 >

tamam hocam teşekkür ederim .hemen arayayım müşteri hizmetlerini.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bugün sabit kalsa da 2025'te indireceklerdir. Artık her ay toplantı yapılmayacak, yılda 8 toplantı olacakmış. Yani her ay faiz indirmek yerine iki-üç ayda bir indirime gidecekler ve piyasaya yedirecekler diye anladım ben bunu. ytd.

• 
Sayfa: önceki 42504251425242534254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.