< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 26 Aralık 2024; 12:39:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4252. sayfa)
-
-
vadeli hesabı açıp bakarmısın 55 yazıyor vade sonu 27si....55ten bağlıycam diyor...eminmisin 43 ten
-
no panic....vadeliyi aç...kaç gözüküyor
-
91.günmü acaba
-
Anadolu vadeliye baktım şimdi 55 gösteriyor. 10 gündür kullanıyorum acaba arkadaşın hoşgeldin faizi bitmiş olabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolu bank ta eft ücreti varmı ?
-
trolmü acaba milleti kıllandırıyo....
-
10 sayfa yazılmış Anadolubank ile ilgili arkadaşlar hoşgeldin faizi bitince 43 e düşer arkadaş büyük ihtimalle bunu söylemiştir de eksik söylemiş devam faizi 43 anadoluda benimde hoşgeldin faizi bittiği gibi 43 e düşmüştü tekrar uzattım o ayrı 43 e düşen arkadaşta mh arayıp kayıt oluştursun geri dönüş yapıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anadolu bankasında benim gibi süresi dolan arkadaşlar: Benimde Anadolubank'ta 91.günüm telefon ile aradım. Bir gün normal faizde kalsın yarın arayın talep oluşturalım hoş geldin faizi devam edebilir dedi.
-
Olma mı? Var ama 250k üstü bakiyen varsa mh arayıp muafiyet alabilirsin 3 ay muafiyet tanımlıyorlar 3 ay sonra yine 250k bakiyen varsa yine aynı şekildequote:
Orijinalden alıntı: darksideofthemoonAnadolu bank ta eft ücreti varmı ?
pasif varmı hcsbde ?aylıkmı bu oran?
-
250k bakiyem var diyelim eft ücreti olmadan o 250k yı gönderirsem kalır 0k :) Yani içerideki parayı masrafsız yeni hoşgeldin faizi veren bir kuruma göndermiş oluruz. Herhalde doğru anladım.
-
Muafiyeti aldıktan sonra 3 ay içinde istediğinizi yapabilirsiniz 😉quote:
Orijinalden alıntı: darksideofthemoon250k bakiyem var diyelim eft ücreti olmadan o 250k yı gönderirsem kalır 0k :) Yani içerideki parayı masrafsız yeni hoşgeldin faizi veren bir kuruma göndermiş oluruz. Herhalde doğru anladım.
evet arkadaşlar hoş geldin süresi bittigi için 43 e düştü elbette..bende arayayım o zaman müşteri hizmetlerini..
-
faiz sabit kalır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet arkadaşlar hoş geldin süresi bittigi için 43 e düştü elbette..bende arayayım o zaman müşteri hizmetlerini.
siz tekrar 55 e mi uzattınız faizi?
-
Parayı Anadolu bank renkli hesaba attım. Vadeli hesaba kendileri geçecek herhalde. Sistemini anlamadım bu bankanın.
-
Ben kurye yolu ile hesap açtığım için 53 benim ama siz mobilden actiysaniz hesabi yine geçerli olan faizi (55) verir 3 ay daha ama önce mh arayıp kayıt actirmaniz gerekiyor şunu unuttum aradıklarında belirli ürünlerden birini kullanmanızı istiyorlar biri 2 tane otomatik fatura diğeri bakiyenin %10 u kadar vadeli mevduat bir tane daha vardı onu unuttumquote:
Orijinalden alıntı: derinlik34000evet arkadaşlar hoş geldin süresi bittigi için 43 e düştü elbette..bende arayayım o zaman müşteri hizmetlerini.
siz tekrar 55 e mi uzattınız faizi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Aralık 2024; 13:12:45 >
tamam hocam teşekkür ederim .hemen arayayım müşteri hizmetlerini.
-
Bugün sabit kalsa da 2025'te indireceklerdir. Artık her ay toplantı yapılmayacak, yılda 8 toplantı olacakmış. Yani her ay faiz indirmek yerine iki-üç ayda bir indirime gidecekler ve piyasaya yedirecekler diye anladım ben bunu. ytd.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X