Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88.041
Cevap
2.027
Favori
7.744.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43984399440044014402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolubank'a bugün iki adet otomatik ödeme talimatı vererek 48 orandan faydalanmak istedim. Müşteri temsilcisi ile görüşme sağladım ve tanımlama yaptım oranınınız 48 dedi.

Vadesiz renkli hesaba para gönderdim ama vadeli bölümünde oran 42 görünüyor. Normal mi? Daha sonra mı günceller?

• quote:

Orijinalden alıntı: bomax01

Anadolubank'a bugün iki adet otomatik ödeme talimatı vererek 48 orandan faydalanmak istedim. Müşteri temsilcisi ile görüşme sağladım ve tanımlama yaptım oranınınız 48 dedi.

Vadesiz renkli hesaba para gönderdim ama vadeli bölümünde oran 42 görünüyor. Normal mi? Daha sonra mı günceller?

Bugün yaptıysanız akşama güncelleniyor o kısım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Sanırım öyleydi. Daha önce kullandım ama unutmuşum. Sorun olmasında. Malum hafta sonu geliyor. Saat kaç gibi güncelliyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bomax01

Sanırım öyleydi. Daha önce kullandım ama unutmuşum. Sorun olmasında. Malum hafta sonu geliyor. Saat kaç gibi güncelliyordu?

Vadeliye aldığı gibi güncellenir ama uzatma işlemini yaptıysanız bir sorun olmaz en son bende de böyle olmuştu ama akşam vadeliye aldığı gibi hoşgeldin faizinden yararlanmaya başlamıştım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

akbank şov yıllardır değişmiyor

• bomax01 B kullanıcısına yanıt

anadolu bank ve fiba bank baya iyi bankalar memnun kaldım , merak etmeyin akşama güncellenir.

• günlükte en iyi oran %44 le nkolay ve ortakta mı var arkadaşlar?

• Pasif bakiye sonrası oran ne durumda diyenler için;

Gerçek oran = Pasif bakiye düşülmüş para x oran / ana para

Örneğin; 100.000 TL ana paranız olsun. 20.000 pasif olsun ve oran %50 olsun.

Gerçek oran = (100.000-20.000)*%50 / 100.000 =====> %40

Bu şekilde hesaplama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 28 Şubat 2025; 15:2:44 >
  • şu an teminatsız günlük en iyi faiz veren banka hangisidir?

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

Nkolay bono = %44

Orak app = %44

Bunlar pasif bakiyesiz.

Yukarıda pasif bakiye sonrası oran hesabı yazmıştım. Elinizdeki paraya göre fazla veya az oran çıkabilir.

150k bir param var değerlensin istiyorum hangisi daha mantıklı acaba, bu arada yorumunuz için teşekkür ederim.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt

150 K için;

Anadolubank renkli hesap % 48 için = (150.000-12.500)*48/150.000 gerçek oran = %44

TEB % 48 için = (150.000-15.000)*48/150.000 gerçek oran = %43,2

Durum budur.

yorumunuz için teşekkür ederim iki bankada bende yok hesap açmak için promosyon veriliyor mu bir araştıracağım ve ikisinden birini seçeceğim :)

• özgürkuaför kullanıcısına yanıt

Mevduatami yoksa geceligemi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

%44 (%15 stopaj) 44*0,85 = % 37.40 NET

• social kullanıcısına yanıt

gecelik kiraz hesab 45 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 28 Şubat 2025; 17:20:55 >
  • yapıkredi gümlük faizde %46 oran gördüm ama detay bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garanti mevduattan para çekme oluyor ama ekleme olmuyor bu Kötüymüş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar küçük bir miktar faizsiz nakit avans kullandım bunu günlük faize ya da ppfye yatırsam sıkıntı çıkar mı?

• dolcia kullanıcısına yanıt

Başkasına gönderirseniz ve o yatırırsa hiçbir sıkıntı çıkmaz. O kişiye gönderdikten sonra o kişi size geri gönderirse de bir sorun olmaz. Bankamatikten çekip geri yatırınca da aynı şekilde olmaz. Diğer yandan, aynı bankada hiçbir şey yapmadan faize yatırırsanız sorun çıkar. Farklı bir hesabınıza gönderirseniz ve takibi yapılırsa yine sorun olur ama pratikte pek takip edilmiyor. Öncelikle Papara gibi bir cüzdana falan gönderip oradan çekebilirsiniz. Tercih size kalmış. Akbank faizsiz 150.000 TL verdiğinde günlük vadeli hesaba atıp duruyorum ben.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 1 Mart 2025; 0:31:50 >
  • 
Sayfa: önceki 43984399440044014402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.