bunlar bu 19 mart olayı olmasa 1 mayıs sonrası stopajı arttıracakmış belli bu sefer sabit tutarak aslında yine kıyak geçti şimşek malum swap hariç net rezervler 7 milyar civarlarında, yamuk yapamıyor faizdekilere :) ![]() |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4602. sayfa)

-
-
Uygulama nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi gazete ios hocam ??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben sadece ekonomi haberleri için bir şey sandım, investing gibi, faiz arttı azaldı, stopaj arttı azaldı vs.
Genel haberler için bundle uygulamasını kullanıyorum
Stopaj değişmedi.Mevduat için indirim bekliyorduk ama yapmadılar
-
Döviz ve altın almak yerine Türk Lirasına dönüp vadeli mevduat hesaplarında parasının değerini korumak isteyen herkesi soğuttu bu stopaj vergisi uygulaması.
Tıpkı Borsa İstanbul'da olduğu gibi vadeli mevduat kazançlarında da stopaj vergisi olmasa, döviz ve altından vazgeçip Türk Lirası mevduat hesaplarına dönecek çok insan var ama maalesef %15 stopaj vergisi 3 ay daha uzatılmış.
www.sozcu.com.tr
Gece yarısı sürpriz mevduat faizi kararı - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/gece-yarisi-surpriz-mevduat-faizi-karari-p168340
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Enpara günlükte %45,5 dan %41 indirmiş.
Gene kafası karışmış anlaşılan (750bin-1.5milyon arası)
Arkadaşlar nisan ayında qnbde ayın kazançlı müşterisi oldum ve dün yani 30 nisanda +1 avantajını kullanıp %51 orandan günlük kazandıran hesap açtım ancak bugün baktığımda faiz oranı %50ye düşmüş.
%51 olarak kalması için mayısta da mı ayın kazançlı müşterisi olmam gerekiyor?
Bende bugün 35 e indirmiş günlüğü enpara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara da ückagitci ,günlüğe para koy 3 gün sonra oranı hemen indirir , fark etmezsen geçirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firefighter06 -- 1 Mayıs 2025; 9:59:53 >
Devlet tahvilinde 0 stopaj devam mi ediyor? Gerçekten 15 stopaj çok fahiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, enpara'da görünen günlük birikim hesabı oranı sizi yanıltmasın. Enpara günlük birikimdeki oranlar para hesaba gelene kadar. Resmen gel gel yapıyor enpara. Parayı enpara birikim hesabına gönderdiniz diyelim, bir kaç gün sonra sunduğu oran ciddi anlamda düşüyor. Haaydaaah bu sefer parayı yine başka bankaya taşı, vs. uğraştırıyor. Oranı düşürdüğü günler içinde müşteri fark edene kadar kazançtan kayıp yaşanmasıda sinir bozuyor. Ayrıca, enpara algoritması kişiye özel mevduat oranı gösteriyor. Yeni müşteriye daha yüksek, yıllarca yatırım yapmış eski müşteriye daha düşük getiri sunuyor. Vefalı müşteri diye bir şey yok bunlarda. Eski müşteriyi yolunacak kaz görüyorlar. Oranı bir anlık yüksek gösteriyorlar ama parayı aktarıldıktan bir kaç gün sonra oranı düşürüyorlar.
Sözde şubesiz bankacılık, işletme masrafı şubeli bankalardan kat kat düşük ama ne hikmetse diğer şubesiz bankacılık hizmeti veren bankalar kadar mevduat getiri oranı sunamıyor, sunmak istemiyor bu enpara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Mayıs 2025; 10:10:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyyyy enpara günlükte 43 den 36 ya indirmek nedir allasen. Bugün tatil nkolay da işlem yapamıyoruz değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 1 Mayıs 2025; 10:19:23 > -
Şimşeğe göre daha fazla alınması gerekiyor.
Aylardır 33-36 arası veriyor bana serseriler.
Nasıl alınıyor? Avantajları neler?
Bankanızdan tahvil/bono satın alma bölümünden alıyorsunuz. Avantajı stopajı 0 uzadıya yani vergi yok, handikabı faizler artarsa zarar edebilirsiniz(kısa vadede) vade sonuna kadar tutarsanız sıkıntı olmaz faiz düşerse de baya karlı çıkarsınız. Bu yönlerden ppf veya vadeli daha risksiz.
Qnb’de nisan ayında ayın kazançlı müşterisi oldum ve dün 50+1 şeklinde 51den günlük kazandıran hesap açtım. Bugün de getiri düzgün şekilde yattı ancak az önce girip baktığımda faiz oranı 50 görünüyor.
Bankayı aradım. Hesabı açarken 300 binin üzerinde bakiyem bulunduğu için qnb plus programına dahil edilmişim, aynı anda hem plus hem de ayın kazançlı müşterisi olunmuyormuş. Bu yüzden de artık ayın kazançlı müşterisi +%1 faiz avantajından yararlanamıyormuşum.
Böyle bir saçmalık olabilir mi yahu?
Aynı durumdayım yarın parayı başka bankaya aktarıp müşteri hizmetlerine First programından ayrılmak istediğimi bildiricem. Ardından ayın kazançlı müşterisi olmak için gerekli kriterleri sağlayıp tekrar parayı QNB'ye aktarıcam. Başka bir çözüm yolu yok sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X