< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismiKadir -- 9 Aralık 2016; 22:57:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismiKadir -- 9 Aralık 2016; 22:57:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
borsadaki önemli şirketlerin hisseleri ciddi yükselişler yapmaz. ciddi yükseliş yada düşüş yapan hisselerde tahta yapıcılar bulunur. kendileri al sat yaparak yapay hacim oluştururlar. siz sanki birileri o hisseleri alıyor birileri de satıyor sanarsınız ama aslında tahta yapıcı bir hesapta satıcı olup başka bir hesapta alıcıdır. kendilerinden başka birisine hisse sattıkları an fiyatı düşürürler ve alan kişi zararına geri satmak zorunda kalır. türkiyede borsa dolandırıcıların kahvehanesidir. 4 gözle borsaya avın gelmesini beklerler. bu nedenle sürekli etrafta borsanın güzel bir yatırım aracı olduğuna dair reklamlar yaparlar. borsadaki hisse sayısı 500 ise yatırım yapılabilir hisse sayısı 50yi geçmez,geriye kalan 450 si dolandırıcıların tetikte beklediği bir av masasıdır. siz siz olun borsaya fazla yaklaşmayın.aracı kurumlara ve tahta yapıcılara para kazandırırsınız.
|
Arkadaşlar bu nevi sitelere riayet etmeyin herkes kolay para kazanma peşinde maalesef ülke gerçeği ama ben çok para kazandım sen de kazan diyen kişiler yüzünden bu ülkenin halkı aptal yerine koyuluyor. Herhangi bir denetim yok bu nevi şeylerde önce size çok zengin olmuş insanlar gösterilir sizde dersiniz vay canına ben niye yapmıyorum yapmayın arkadaşlar akıllı olun kımsenın cebınde para kalmadıgı zamanlarda boyle seyler cıkar ve cebınızdekı son kurusu da alır gıderler siz de öyle kalırsınız örnek olarak saadet zinciri,avon,mega holding,kairos gibi yeter artık milletin cebindeki 3 kuruşu da bıraktın milletin zekasıyla oynamayın!!!
Altın alın borsada işlem yapın akıllı olun bilmiyorsanız da yapmayın arkadaşlar ama yapıyorsanız devlet denetiminde aracı kurumlarda işlem yapın yada gidin ticaret yapın kolay para diyen dolandırıcıdır unutmayın!!! Ayrıca borsada kazansamda kaybetsemde komisyon alıyor banka demişsin herhalde alacak kaybettin diye iade edecek hali yok git kuyumcudan altın al dusunce al sat farkını gerı alabılıyor musun akıllı olun akıllı yorumlar yapın yapmayı bılmıyorsanız da yorum yapıp rezil etmeyın kendınızı |
biraz ısrar edersen binde 1 komisyon alabilirsin... ben ziraatle anlastım.. binde 1 komisyon...
hic bir aracı kuruma guvenmeyin.... komisyonu dusuk oluyor fakat kagıt saklama bilmem ne diye diye daha fazla para kesiyor sizden.... banka en saglamı arkadaslar...kac aylık arastırmalarım sonucunda bunu ogrendim... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|