zamanında neden o zaman stand kurup yoldan geçen her isteyene kredi kartı dağıttılar ?
2017 sicil affında dikkate alınmayabilir ibaresi ile bankaalrın insiyatifine bıraktı devlet yani ben karışmam ceza vermem dedi
geçen hafya çıkan sicil affında ise kesin hüküm içermesine rağmen tek bir kiş ibile kredi yada kredi kartı almış değil kanunda geçmiş kayıtlar dikkate alınmaz yazıyor alınmayabiilir değil yani çocuk oyuncağı değil ki bu işler ? özel bankaalr kredi musluklarını sonuna kadar açmalı
O dağıtılan kartların arkasında ciddi bir algoritma var, öyle ha diyince o kartlar verilmedi, mantıksızca dağıtılmadı, kar zarar, yaygınlık vb. bi çok kriterle değerlendirdiler. Yani o iş herkese dağıtılacak kadar basit değildi hiç bir zaman.
2017 deki sicil affı zaten saçmaydı. Finansal kurumlara sicil affı getirmekte belli ölçüde saçma, çünkü etkinliğini azaltıyorsun.
Sicili bozuk olup kredi alamayan olduğunu nereden biliyorsun. Kamu bankalarında takibi olan, icra, hacizi olana kredi verildi ve veriliyor. Özel bankalar ise vermemekte sonuna kadar haklı çünkü arkasında fonlayacak bir devlet yok, onlar kar amacı güden bir kurum. KGF teminatıyla bir çok özel banka kredi musluklarını çok rahat açıyor, yeter ki teminatı devlet olsun.
Vakıfbank sadece 5.000 lira krediyi kabul ediyor, 10.000 lira istiyorum deyince yeni başvuru yap diyor, tamam diyorsun, bu sefer de işleminizi şimdi gerçekleştiremiyoruz deyip sonlandırıyor! Yani türkçesi, burada cazip olan 10.000 lira kredi ve onuda zorluk çıkarıp vermeyip milleti 5.000 liraya mecbur kılacaklar! Bu işi de beceremediler, yalan oldu, dalga mı geçiyorlar, adamına göre mi muamele var, anlamadım!
Nereden baksanız 1 ay oldu ne kısa çalışma ödeneği tam belli ne parası ile verilen kredi. Taş çatlasa ramazan ayının sonuna kadar insanları idare edebilirler böyle giderse.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme