Şimdi Ara

Bankkart ziraat ramazan kampanyası her 750 tl ulaşan harcamaya 25 tl. toplam 100 tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
27
Favori
33.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ziraat bankkartımla f de yükleme yapıp başka kredi kartımın borcunu ödedim o bakiyeylede ama olmadı. Yardımcı olsanız bana da
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende de var hocam ama bankkart ile f’ye bakiye yükledim sayaç ilerlemedi. Rica etsem özelden döner misin :(
  • ahmetzk kullanıcısına yanıt
    Bi yardımcı olsan özelden banada. Senin gibi yaptım ama sayaç ilerlemiyor
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Bende de işlemedi sayaç :( 2 gün geçti sizde durum nedir?
  • talyurt T kullanıcısına yanıt

Hocam,. Banka kartıyla yükleme yaptıktan bir iş günü sonra sayaç işledi. Önlem aldılarsa bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dün iki arkadaşa f nin bankalısı olupta limitsiz yükleme yapabilen hesaptan yükleme yaptık bugün sayaç işlemiş. Tek atışta yapıldı 3k yükleme, konut kredisi hesabı olan arkadaşı banka aradı işlemi siz mi yaptınız diye bizzat ben yaptım dedi tabi arkadaş.

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    İşlem tamam. Oldu.
  • ahmetzk kullanıcısına yanıt
    Aynen bende F nin bankalısıyım. Tek atışla 3k yükleyip yine F nin kredi kartı borcunu ödedim. :) Kulağımızı tersten tuttuk gibi bişey oldu ama napalım yapmışlar kampanya değerlendirelim 👍

Hafta sonu işlem yapamiyormuyuz bu f den ,siz mesai saatleri içinde mi yaptınız?

• Kartı ve internet şubesi bloke olupta,tekrar actirdiktan sonra deneyen oldu mu?Tekrar kapansın bloke konsun istemiyorum.

• bankkarttan işlem yapmaya calisiyorum hata verdi T de banka aradı sen mi yapiyon işlemi diye evet dedim 5dk sonra yine dene dedi gene ayni hata

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Şubeye gittim kaldirmadilar blokeyi, gittim şubeden iptal ettirdim kartı. Sonra yeni bir tane daha basvurdum. Dün elime ulaştı şifre belirledim. Ancak internet bankaciligi blokesi halen duruyor. Kartı yenilediğim için müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum.

Müşteri hizmetleri kayıt açtı bekliyorum.

• Dün yaptığım işlemi onaylamadi ve hem karta hemde internet bankaciligina bloke koydu akabinde her ikisi için nde talimat oluşturdum.bir gün sonra tekrar aradım tekrar talimat oluşturdular ,sonrasında internet şube için bloke kaldırıldı diye SMS bilgilendirmesi geldi fakat banka kartı için bir ses yok.internet şube şifresi aldım yekrar T denedim ama yine e ticarete kapalı uyarısı verdi(halbuki açık gorunuyordu),yani yine olmadı ben vazgeçtim artık ugrasamiyacagim.

• ben de 3 kartla baya hata aldım ama hiç bloke olmadı ilginç. ordan burdan yapa yapa bitirdim

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Evet ama ben zaten f nin kendi ürünü olan bonus kart ödemesi yaptım içerdeki paramla
  • 3d secure hatası olup çözebilen var mı?

• egridereli kullanıcısına yanıt
    Bu muhabbet ne hocam, bankkarta para gönderip geri mi çekiyorsunuz? Bu sayede kampanyaya katılmış mı olunuyor

• nehirku N kullanıcısına yanıt
    Aynen bende çözmedim. F, T ne demek. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.