Şimdi Ara

Bankkart ziraat ramazan kampanyası her 750 tl ulaşan harcamaya 25 tl. toplam 100 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
27
Favori
33.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Eşimin kartından benim F hesabıma yapmaya çalıştım. Banka izin vermiyor dedi.

Alıntıları Göster

Ben yapıyorum, hocam. Başka kart deneyin. Ayrıca kredi kartı olmuyor. Sadece banka kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K da 1 işlem yaptım, 2. de 3d ödeme başarısız tarzı hata verdi, neden acaba

• 2 2 kullanıcısına yanıt

hocam k t ne oluyordu. zahmet olmazsa söyleyebilirmisin

• gross G kullanıcısına yanıt
    Denedim kredi kartı olmayan düz banka kartıyla sayaç işledi, bilginize arkadaşlar.
    Vergide (Gib) deneyen oldumu işliyor mu sayaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 9 Nisan 2021; 19:5:13 >
  • gross G kullanıcısına yanıt

İşlememesi için neden mi var

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Vergi ya zaten ödenecek bir şey o yüzden sordum.
  • T de hata alanlardan biri de benim, 3D smsi geliyor ama hata veriyor F de limit dahilinde 750 tl ile devam ettik K nedir peki bilen PM lütfen?

• K da bir işlem yaptı daha sonra hata veriyor, T de bir işlem yaptı daha sonra hata veriyor, F de 2 işlem yaptı, 3. İşlemi denemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O oldu bu oldu şu oldu derken böyle giderse hiçbiri olmayacak.

• Hocam kaç aydır kampanya yok doğru düzgün, varsın olmasın kartlarını niye kullanayım o zaman? Böyle giderse 1-2 aya basarım iptali zaten.

• ayhan515 A kullanıcısına yanıt
    Vakif ne hocam kamp detayı atar misin
    sadece fde mi oluyor vakif

• Hocam slmlar bankkart ucretsiz degerlendirilmez diyor ben banka karti ile yaptim sayac isledi ama puan verilmez mi
    Ucretsiz dedigi banka karti mi oluyor?😕

• merhaba_2233 M kullanıcısına yanıt
    Kendi f hesabıma baskasinin banka kartini mi eklerim?
    Combo kart olmaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 10 Nisan 2021; 10:32:9 >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Ben de dediğinizi anlıyorum, aidatlı kartlar geçerli. Ama sayacı ilerletmesi enteresan, en iyisi aramak.

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Kafanızı karıştırmak için bin dereden su buluyorsunuz. Kampanya şartlarını okusanız sıkıntı olmayacak. Bakın ne yazıyor.
    "Harcama tutarı için Bankkart'ın banka kartı ve kredi kartı özellikleri ile yapılacak işlemler toplamı dikkate alınacaktır."
    Açık açık banka kartı yazıyor. Banka kartı neden olmasın panik yapmayın bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 10 Nisan 2021; 10:46:32 >
  • Hem fikiriz aslinda zaten banka karti olmazsa esprisi olmaz ve sayac islediyse ben puanımi isterim ama iste oraya ucretsiz ibaresi koyulmuş kafa bulandiriyor 😕

• Hocam şu da yazıyor;

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kafa karışıklığının nedeni bu ibare. Sizin yazdığınız banka kartı ve kredi kartı karışımı olan kart. Herhalde sayacak onu. Bende de düz Bankkart banka kartı var. Sayaç işliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gross

Hocam şu da yazıyor;

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Kafa karışıklığının nedeni bu ibare. Sizin yazdığınız banka kartı ve kredi kartı karışımı olan kart. Herhalde sayacak onu. Bende de düz Bankkart banka kartı var. Sayaç işliyor.
    Bankkart ücretsiz nedir biliyor musunuz? Bankanın aidatsiz kartı bankkart banka kartından çok farklı ürün her bankanın aidatsiz kartı olmak zorunda o sebepten de Ziraat' in aidatsiz kartı da bankkart ücretsiz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.