Yüklü gireceğim arkadaşlar yatma ihtimal var mı ya da daha banko gördüğünüz maçlar var mıdır ?
Handikapli banko kupon olmaz. 3.5 alt 1.5 üst 4-5 maç seçersen daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ingiltere ligi handikap konusunda ters bir lig.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkank
Handikapli banko kupon olmaz. 3.5 alt 1.5 üst 4-5 maç seçersen daha iyi olur
Arsenal maçına üst daha iyi gibi sanki
Cash Bank
kullanıcısına yanıt
o şekilde de oran vermiyor ki. Bana 3 maçta en az 3 oran lazım 3'ten fazla maç yapmıycam. BU takımların handikapları kaçıracağını sanmıyorum.
Diğer bir alternatifim de şu : Arsenal H1 Dortmund H1 Barcelona H2
Toplam Oran : 3.25
Dortmundla Barcelona'nın handikapı aşacağını dusunuyorum. Diğer maçıda ya arsenal ya da chealsea koyacağım kararsız kaldım. Bunlardan biri kesinlikle Handikapı aşacak. Ya da Manchester'ı 1'de geçebilirim direkt bundan sonra puan kaybedeceğini sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: inyourmind
o şekilde de oran vermiyor ki. Bana 3 maçta en az 3 oran lazım 3'ten fazla maç yapmıycam. BU takımların handikapları kaçıracağını sanmıyorum.
Diğer bir alternatifim de şu : Arsenal H1 Dortmund H1 Barcelona H2
Toplam Oran : 3.25
Dortmundla Barcelona'nın handikapı aşacağını dusunuyorum. Diğer maçıda ya arsenal ya da chealsea koyacağım kararsız kaldım. Bunlardan biri kesinlikle Handikapı aşacak. Ya da Manchester'ı 1'de geçebilirim direkt bundan sonra puan kaybedeceğini sanmıyorum.
175 NEWCASTLE - LIVERPOOL MS 2 1,65 219 MANCHESTER UTD - SOUTHAMPTON 2,5 Üstü1,50 206 BRAUNSCHWEIG - SCHALKE MS 2 1,55
Hocam öyle değerlendirirsek bu kupon daha cazip bana göre