< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bankomat Kart'tan 150 TL Bankomat Para Hediyesi Seninle (3. sayfa)
-
-
Birincisi hitaplarina dikkat etmelisin, ikincisi de bir gün öncesinden yuklenecek bankomat para bilgilerinde görünürdü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yattı, dolar aldım, 154 TL oldu bile 12 dk içinde (!)
Edit: Dolar arttı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 5 Ocak 2022; 0:12:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hitaplarimi kimseye soracak değilim bir ikincisi de 5 Ocak yani bugün yüklenecek olanda gözükür 6 Ocak yani yarın da hesaba geçer ama sizin gibi acelecilere tabii nasıl beklersiniz 1 günquote:
Orijinalden alıntı: ChipparacıabiBirincisi hitaplarina dikkat etmelisin, ikincisi de bir gün öncesinden yuklenecek bankomat para bilgilerinde görünürdü.
O zaman bende sana çüşş diyorum anladığın dilden.
O çüş ü kendinize dediniz sanırım bir çelik ayna olsun zira daha güne gireli 6 dakika olmuş iken daha yatmadı diye yaygara koparmak bir OHA yı hakediyor dimiquote:
Orijinalden alıntı: ChipparacıabiO zaman bende sana çüşş diyorum anladığın dilden.
Yok sana dedim. Sen ilk oha yazmışın ya, uyardigim halde üste çıkmaya çalışıyorsun ben de senin dilinden yazdım. Efendi olup efendi gibi anlatsan tamam deriz kapatırız konuyu.
🤣🤣🤣🤣🤣 yazık ya şimdi nasıl bekleyeceksin 1 gün daha üzüldüm 🤣🤣🤣🤣 blokquote:
Orijinalden alıntı: ChipparacıabiYok sana dedim. Sen ilk oha yazmışın ya, uyardigim halde üste çıkmaya çalışıyorsun ben de senin dilinden yazdım. Efendi olup efendi gibi anlatsan tamam deriz kapatırız konuyu.
Tamam.
Yüklenecek olan bankomat para bilgilerinde görüntüleyebilen varmı arkadaşlar
Hocam sabaha doğru yüklenecekler kısmında gözükür tabi işlemler sayildiysa ve ertesi günde 02.30 en geç 03 e kadar yüklenir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuklenecekler kısmında gözüken var mi?
Yok gözükmüyor bir maceranın daha sonuna geldik...
belki de görünmeden yatar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yüklenecek te görünmüyor. Hızlı sistemi de yedik böylece. Dikkat ediyorum da son zamanlarda "banka her şeyi görüyor, biliyor, veriyor" diyenler ortada dolaşmıyor artık.
-
Bende de görünen yok.
bir kapı daha kapandı gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X