Şimdi Ara

banlanmış account ile pcde oynanırmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aklıma birşey takıldı pcde multi oynamak için bizden product key istiyor. bu aralar xboxta dalgası var microsoftun. xbox kullanıcılarının live üyelik paketlerindeki şifreleri var. onlar pcde açıp kendi accountlarını girdiğinde live paketleride kullanıma açılırmı acaba pc için eğer olursa pcde oynayabilirlermi.

• Dostum çok farklı şeylerden bahsediyorsun... CD key, Xbox Live account redeem kodu ile aynı değildir...

Nasıl bir bağlantı kurdun onu da anlayamadım gerçi, platformlar farklı... Nasıl bir kod diğerine uyar ki? :)

Eğer CD-key'in de varsa (orijinal) Windows Live account'u alırsan (ki hem oyun buna uyumlu olacak - Games for Windows yazısı olacak kutusunda, hem de bu Windows Live account redeem kodları Xbox Live'ınkinden farklıdır) o zaman oyanayabilirsin...

Açıklama çok fazla ve gereksiz oluş da olabilir, cevap özet olarak hayır...
  • @saykokilla nasıl bir bağlantı kurdum şöyle kurdum games for windows oyunlarının pc versiyonu alındığında menüleri aynı xboxtaki gibi çıkmakta. ben geçenlerde halo2 pcyi aldım oyunu kurdum açtım. benden account yaratmamı istedi bende ok deyip adım adım account yarattım yabancı ülke adresi falan girdim. herşeyi yaptım en sonunda live paket üyeliğinin şifresini istedi. bende cancel deyip geçtim. oyunu her açtığımda profilim otomatik signed in oluyor tıpkı xboxtaki gibi.

oyun malum orjinal değil ve cd keysiz. aklımada sorduğum soru geldi sonuçta pcdede xboxta yarattığın accountu girebiliyorsun. o accounta ait bir live paket üyeliği oluyor. xbox kullanıcı accountun ile pcde acaba multi oyananabilirmi diye bir düşünce geldi aklıma ne kadar doğru bu düşünce bilemem.

bu durumda accountu girsen bile oyun kopya ve cdkeysiz olduğundan muhtemelen cevap hayır olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machpict -- 26 Kasım 2007; 16:35:49 >
  • Acountun banlanmedi sadece makinen banlandı dolayısıyla live acountunlar gönül rahatlığıyla pcde oynayabilirsin.
  • @ckukner bencede sonuçta makine banlanıo accountun değil. o accountu açacaksın pc oyunlarında oynayacaksın live üyeliğinde devam edecek puan yaparsın gene

asıl merak ettiğim oyuna multi girmek istediğimde cdkey sorgulaması yapıyormu yoksa account live üyeliği yetermi diyor.

bu arada bende xbox yok arkadaşlarımda var banlandılar aklıma geldi acaba oynayabilirlermi diye o yüzden bu soruyu sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machpict -- 26 Kasım 2007; 17:09:30 >
  • PC'de Xbox Live hesabınızla Halo 2 , Gears of War, Shadowrun ve diğer Live destekli oyunları oynayabilirsiniz.

Banlanan şey hesap değil cihaz , bunu unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.