Şimdi Ara

banner lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslarwww.forumburda.net sitesi için 248*82 boyutunda logo ve 468*60 boyutunda banner lazım yardımcı olur musunuz

• Banner ve logo istiyorum başlıklı konuların yönetim tarafından silinmesi gerektiğini düşünüyorum.
  • bu nasıl

banner lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

Banner ve logo istiyorum başlıklı konuların yönetim tarafından silinmesi gerektiğini düşünüyorum.

yanlış anlama ama neden?
  • yok niye yanlış anliyim.

sanırım bu bölümün amacı tasarım ve grafik ile ilgili birşeyler öğrenmek-araştırmak-paylaşmak-çözüm bulmak için yapılmış..
    şimdi bir bannerı yapmak,en fazla 15 dakika alır.
    468*60 bir sayfa açarsın,içini doldurursun.bu kadar basit..
    eğer banner yapamayacak kadar bilgisiz isen,ki hiçbir bilgi lazım değil,
    insanlara banner yaptırmak yerine,banner nasıl yapılır diye google aratmak kişinin menfatinedir.
    yada banner nasıl yapabilirim diye sormak..

örnek:
    http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=%27%27banner+nas%C4%B1l+yap%C4%B1l%C4%B1r%27%27

yani bu tarz konularda , logo yapar mısınız-banner yapar mısınız..vs..vs..kişiler belki iyi niyetli ama , forumun amacı dışında olduğunu düşünüyorum.
    o zaman herkes gelsin banner istiyorum diye konu açsın..
    ki yavaş yavaş bu oluyor..

zaten bir konu var bunun üzerine..
    bende 3 kişiye hareketli banner yaptım..

yani donanımhaber forumunda açılan konu başlıkları böyle olmamalı diye düşünüyorum..hele hele bu bölümde..

ben kimseye bana site yapın demedim , yaparak öğrendim..
    kimseden banner istemedim , yaparak öğrendim..
    yani insanlar neden denemeyerek , direk konu açma gafletine düşüyorlar anlamıyorum..
    arkadaş bir denese , zaten yapacak...burada cevap beklemek bile onun için zaman kaybı..
    acaba hiç photoshopu açıp,468*60 bir sayfa oluşturup, içini doldurmayı denedi mi çok merak ediyorum..

her kişide bir değil..sizin iyi niyetinizi suistimal edende olacaktır bu yol ile..
    o nedenle ben bu tarz banner lazım-logo lazım vs..vs..konularını hep es geçerim..

ama eğer konu imageready ile hareketli banner nasıl yapabilirim olsaydı , ilk yazan ben olurdum..

• quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

yok niye yanlış anliyim.

sanırım bu bölümün amacı tasarım ve grafik ile ilgili birşeyler öğrenmek-araştırmak-paylaşmak-çözüm bulmak için yapılmış..
    şimdi bir bannerı yapmak,en fazla 15 dakika alır.
    468*60 bir sayfa açarsın,içini doldurursun.bu kadar basit..
    eğer banner yapamayacak kadar bilgisiz isen,ki hiçbir bilgi lazım değil,
    insanlara banner yaptırmak yerine,banner nasıl yapılır diye google aratmak kişinin menfatinedir.
    yada banner nasıl yapabilirim diye sormak..

örnek:
    http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=%27%27banner+nas%C4%B1l+yap%C4%B1l%C4%B1r%27%27

yani bu tarz konularda , logo yapar mısınız-banner yapar mısınız..vs..vs..kişiler belki iyi niyetli ama , forumun amacı dışında olduğunu düşünüyorum.
    o zaman herkes gelsin banner istiyorum diye konu açsın..
    ki yavaş yavaş bu oluyor..

zaten bir konu var bunun üzerine..
    bende 3 kişiye hareketli banner yaptım..

yani donanımhaber forumunda açılan konu başlıkları böyle olmamalı diye düşünüyorum..hele hele bu bölümde..

ben kimseye bana site yapın demedim , yaparak öğrendim..
    kimseden banner istemedim , yaparak öğrendim..
    yani insanlar neden denemeyerek , direk konu açma gafletine düşüyorlar anlamıyorum..
    arkadaş bir denese , zaten yapacak...burada cevap beklemek bile onun için zaman kaybı..
    acaba hiç photoshopu açıp,468*60 bir sayfa oluşturup, içini doldurmayı denedi mi çok merak ediyorum..

her kişide bir değil..sizin iyi niyetinizi suistimal edende olacaktır bu yol ile..
    o nedenle ben bu tarz banner lazım-logo lazım vs..vs..konularını hep es geçerim..

ama eğer konu imageready ile hareketli banner nasıl yapabilirim olsaydı , ilk yazan ben olurdum..

Gerçekten katılıyorum Bu tür forumlara bende yardımcı oluyorum banner yapıyorum aslında ancak bende acemi olduğumdan dolayı yaparak kendimi geliştirmek amacım En yakın zamanda birazcık daha proffesyonelleşince bende senin tarafına geçeceğim Gerçekten tebrik ediyorum iyi bir yönden bakmışsın

• bak ne kadar güzel demişsin amacım yaparak öğrenmek diye..
    her yaptığında , daha iyisini daha güzelini yapacaksın..
    bu sefer statik kesmeyecek flash ile yapacaksın..
    bu iş böyle ..deneyerek oluyor..
    yani denemesi gerek insanların..
    nasıl olsa birileri konu açmış banner yapıyor diye bende açayım demek yanlış.
    benim demek istediklerim hep o kişinin menfaatinedir..kızma ve dalga geçme olarak algılanmasın lütfen..

neyse konu saptı iyice , benden bu kadar..
  • Kesinlikle katılıyorum ... Keşke forumda ki birçok kişide bizim gibi düşünseBu arada bencede konu saptı topic boşu boşuna dolmasın, tebrik ediyorum güzel bir düşünceye sahipsin
  • ya arkadaşlar banada bi banner lazımwww.cihaniko.tr.cx girin üstteki banner boyutunda birazdaha büyük olabilir bana bi yapsanız renk seçimi size kalmış şimdiden saolun
  • arkadaaslar saolun ama böle biraz daha gösterişli olabilir mi acaba çok tşk ederim sizlere ve bu siteye bana her konuda yardımcı oluyorlar
  • arkadaslar lütfen acil lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.