Şimdi Ara

Banner Talebi / Danışmanlık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

üzerinde "Danışmanlık" yazan bir banner'a ihtiyacım var,

550*60 ebatında,
    mavi tonlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uglymus -- 11 Ağustos 2008; 0:37:32 >

• Paint'de yapabilirsiniz üzerinde danışmanlık yazarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uglymus

Merhaba,

üzerinde "Danışmanlık" yazan bir banner'a ihtiyacım var,

750*76 ebatında,
    mavi tonlarında,
    daha çok seo hizmeti veren bir siteye uyacak şık bir şey yapabilecek kimse var mı acaba ?

şimdiden teşekkürler yardımcı olacak arkadaşlara.

Arkadşaım yanlış anlama ama anladığım kadarıyla ücretli seo hizmeti vereceksiniz bari sitenizi ya kendiniz yapın yada yaptırmak istediğiniz şeyleri insanların emeklerini göz önünde bulundarak ücretle yaptırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Paint'de yapabilirsiniz üzerinde danışmanlık yazarak.

yöntem süper gerçekten... hatta wordde yazın screenshotunu çekin paintte editleyin al sana banner
  • www.imagechef.com Adresinden banner yapabilirsin

• Buyur
  • bişey yaptım ama işine yarar mı bilmiom

Banner Talebi / Danışmanlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: savaşım

quote:

yöntem süper gerçekten... hatta wordde yazın screenshotunu çekin paintte editleyin al sana banner

Keşke oradaki ince mesajı alabilseydin güzel kardeşim neyse sen böyle muhalefet olmaya devam et
    konu sahibi umarım mesajı anlamıştır belki eğer düşünüp anlayamazsan mesaj çek bana ince mesajı sana acık acık yazayım belki öyle anlıyorsundur.

Yok yok yinede duramadım yazayım

Burada dikkat ediyorum bütün insanlar arayış içinde herşeyi beleşe getirmeye calısıyor bu gun bir banner yada logo yu 50 dolara yapıyorum kalkıp burada bazı birşeyler yapma cabasındaki arkadaslar iyi kötü yapıyor.
    Bende direkt paint örneği verdim neden sence akıllı arkadaşım?
    Paintten çıkarmı diyecek benim cevabım ne olabilirdi sence?
    Madem kaliteli birşey bekliyorsunuz Tamam size ücretli bir şekilde yardımcı olayım.

O diğer mesajımdada bana düşünmeden cevap vermiştin şimdide keşke biraz düşünüp tartıp yazsan pek patavatsız insanlardan haz almam.

• quote:

quote:

quote:

Keşke oradaki ince mesajı alabilseydin güzel kardeşim neyse sen böyle muhalefet olmaya devam et
    konu sahibi umarım mesajı anlamıştır belki eğer düşünüp anlayamazsan mesaj çek bana ince mesajı sana acık acık yazayım belki öyle anlıyorsundur.

Burada dikkat ediyorum bütün insanlar arayış içinde herşeyi beleşe getirmeye calısıyor bu gun bir banner yada logo yu 50 dolara yapıyorum kalkıp burada bazı birşeyler yapma cabasındaki arkadaslar iyi kötü yapıyor.
    Madem kaliteli birşey bekliyorsunuz Tamam size ücretli bir şekilde yardımcı olayım.

O diğer mesajımdada bana düşünmeden cevap vermiştin şimdide keşke biraz düşünüp tartıp yazsan pek patavatsız insanlardan haz almam.

Konunun benimle bir ilgisi yok ama banner yaptım diye belirtmek istedim size ve emil beye hak verdiğimi. Madem ücretli bir seo hizmeti verilecek o zaman böyle bir acizlik yapılıp buralardan banner istenmemeli... Açıkçası bu konuda bulunduktan sonra sizden hizmet almazdım...

• quote:

quote:

quote:

Dalga geçtim mi? Evet kesinlikle geçtim, neden diye sorarsan SEO tarzı istediğine göre SEO sitesi için istiyor... Fakat bu tarz bir site için paintte danışmanlık yazın demek biraz abes kaçardı kusura bakma ama hemen oraya yorumlamak istedim...

Eğer kırdıysam özür dilerim amacım seni kırmak değildi...

Bir diğeri ise patavatsız değilim... Elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.