Hazır tasarımları her zaman kullanmam ama gecengun baska bir pcden girdigimde isini halletmek adına 1-2 tane yapptım meselea bu hazır deil kendi sınıfmın logosunu örnek verebilirim...
Arkadaşım o logo değil!!!!!!
Katılıyorum! Banner e Benzer Birşeyler Yapılmış. Ona Logo Diyorsanız Bizim Yaptıklarımız Ne O Zaman ?
Logonun Boyutu Olmaz!.
Bırakında Ustalar Yapsın.
Öğrenmek İstiyorsanızda Birine Danışın.
İyi Forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: qrand
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
quote:
Orijinalden alıntı: goktug35
Hazır tasarımları her zaman kullanmam ama gecengun baska bir pcden girdigimde isini halletmek adına 1-2 tane yapptım meselea bu hazır deil kendi sınıfmın logosunu örnek verebilirim...
Katılıyorum! Banner e Benzer Birşeyler Yapılmış. Ona Logo Diyorsanız Bizim Yaptıklarımız Ne O Zaman ?
Logonun Boyutu Olmaz!.
İyi Forumlar.
forumda ne için varsın
quote:
Orijinalden alıntı: hanım keleşi getir
quote:
Orijinalden alıntı: qrand
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
quote:
Orijinalden alıntı: goktug35
Logonun Boyutu Olmaz!.
İyi Forumlar.
forumda ne için varsın
Logo Tasarım Konusu Aktif! + Bu Konunun Başlığı Banner Yapılır... Banner Konusu İçinde Logo Yaptım Diyeni İlk Defa Görüyorum. logo Konusunda Logo İste Yapalım.