Şimdi Ara

__::Bannlar Açıldımı::__ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nottwobe29

yok kardeşim ban man açılmıcak ama sole bişley yapcaklar itemlerinizi almanız için 24 saatliğine açcaklar

ama ne zaman bence oyle bir şeyde olmayacak oda hurafenen başka bri şey değil çünkü wep sayfasında yazmıyo ko nun
  • arkadaşlar ben mykol a giriom neden ban yediimi örenmek için ama bu çıkıor karşıma
    • Müşteri hizmetlerinden mesaj
    • GENEL

NOT: Parola hafızasını satın alma programını çalıştırı

Parola hafızasını çalıştırmak istediğinizde "geçersiz parola" sorunu ile karşı karşıya gelirseniz aşağıdaki işlemleri lütfen gerçekleştiriniz: 1) KOL'dan çıkmak 2) Gizlediklerinizi açıklayınız 3) Oyun veya Web hesabınız için yeni bir Parola giriniz. 4) Sonrasında Parola hafızasını satın alma programına gidiniz . Bu tür sorunlar yeni Internet Explorer sistemleri ile onlarla ilgili olan çözümlerden kaynaklanmaktadır. Bu işlemlerin sonunda alışverişinizi gerçekleştirebileceksiniz. Teşekkürler .
    eBay UYARMA BİLDİRİSİ

eğer eBay veya ona benzer sitelerden alışveriş yaparsanız, Yapacağınız alışverişte dolandırılmanızın ihtimali yüksek olacaktır .Bu tür durumlarda hesabınız olsun veya bu konu ile ilgili herhangi bir sorununuz olsun tekrar size hizmet veremiyeceğimizi bildirmekteyiz. Uygulamakta olduğumuz politikamız açık satışta bulunan veya takasta bulunan veya hesapları üzerinden ticaret uygulayan hesaplara HİZMET VERMİYECEGİZ Şunuda dikkat altına almanız gerekmektedir, bu sistem kanalı ile kanunsuz bir şeyi satın alırsanızö size bildirmeden almış alduğunuz bu şeyi kaldıracağız, bu konuda size vereceğimiz yanıt olmayacaktır. Aynı kural kanunsuz diğer dalları veya kurallarımız ihlal edenler için herhangi bir kişiye karşı uygulanacaktır.
    İşlemlere başlamadan önce lütfen uyguladığımız politikalrı gözden geçiriniz.

Bu noktada karakterleri iptal edemezsiniz. Yakında bu özelliği yayımlayacağız.
    Eğer hesabınızı başkaları ile paylaşırsanız veya başkalarından satın alırsanız, hesabınız ile ilgili olan bilgi kaçırılması veya bilgi kayıbı hakkında yardım almayacaksınız.
    Üstün Üyelerimize 24 saat içinde yanıt gönderilecektir. Anında cevap verilmeyecetir.

Online Şövalye Hesabını İdare Etmek

Eğer Şövalye Hesabındaki bilgileri değiştirmek istiyorsan , Lütfen ayırmayı tıklayınız ve Teklifinizi veriniz;REDAKSIYON ve teklif ; Bağlanın.

Nakit Şövalye
    Varmı [ 0 ] Şovalyenin nakit noktaları.
    Lütfen oyunda nakit Şovalye satin alınız.

Hesap bilgileri
    Hesap kimliği: ********
    [ Yeniden düzeltmek/Parolayı değiştirmek ]

Fatura bilgileri
    [Faturaların tarihini gözden geçir]

Temas bilgileri
    Üyenin adı: keremc cengiz
    Ülke: Turkey
    Telefon:
    E-mail: ********@mynet.com
    [İletişim bilgilerini yaz]

• quote:

Orjinalden alıntı: HeRoCaqRi

açılan var açılmayan war ama %90 açılmadı banlanan karakterden daha sağlam karakterim var istemiorum

benım acıldı ama arkın acılmadı katılıorum
  • yani ben aslında ban yemedim mi yada yediysem neden ban yediim niye yazmıor niçin ban yediimi nerden örenebilirim yardım
  • ya bilen kimse yoqmu şu msjıma cvb verebilicek yeni konu mu açiim illa off up!!!
  • ya beyler banlari acilanlar var. ama benim 1 hafta once site bilgilerinde ban yazısı kalkmıstı ve oyuna girmeye girirken ''server is undergoing maintenance. Please try again later.'' diyor yani banlı gozukuyo ne yapabilirim acaba.
  • bazılarının ban ları açıldı siteye mesaj atın bence suçunuzu inkaar edin uydurun bi şeyler gm hata yaptı fln deyın o zamn açılıyo arkadaş ban yedi siteye oyle bır mesaj attı yaklaşık 1 ay sonra açıldı
  • Açılmadı bi arkadaş sölemiş seneye inşallah
  • pe
    quote:

Orjinalden alıntı: 1_black_talba_1

beyler benim bi ark ban acıldı 2 yıllık banlanmıştı daha 5 ay 13 gunu vardı yılbaşında açılmış

k masum sayılmaz kopxp denilen programı kullanıyordu onu 1, 2 kere ikaz ettim ama beni dinlemedi sonunda acıldı banı ama acılmaması nı isterdim şahsen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.