Şimdi Ara

BANVİT KOKOREÇ 300GR 5,75 TL. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
7.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kadınlar pazarına git ve oradaki sakadatçılardan al hiç uğraşma sağla solla ,iyi pişirdiniz mi mikrobu falan kırılır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • swapper S kullanıcısına yanıt
    Hocam Kadınlar pazaarı nerede bilmiyorum ama ben Konya Bosna'dayım.Kadınlar Pazarında Kokorec Satarlar mı ki ?
  • Bin kampüs dolmuşuna in eskigarajda 2 dk da yürürsün. Hepsi satar orda sakadatçılar

• swapper S kullanıcısına yanıt
    Sırf kokorec icin Cuma günü dediğiniz yere gideceğim. Şiş olarak satıyorlarsa öyle bile alırm :)
  • intercorem kullanıcısına yanıt
    Tabiki kardeşim haber veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Teşekkür ederim hocam,Sanırım firma Konya'ya göndermiyor.

Şöyle iyi bir kokorec bulursam 2-3 hatta 10 kg alıcam :)

Tarifine gelirsek Pul Biber ve Bol Kekik kullanıyorum.Tavada sote yapıyorum tavadan almaya yakın kekik ve biber koyuyorum.Biraz karıştırp servis ediyorum.
    Dilip kokorec'i mangalda hic baharat koymadan pişirip sonrasında üstüne kekik ekiyorum.

Kokorec'de extrem bir şey yapmaya pek gerek kalmıyor.Keşke BİM,Migros vs getirse yemin ediyorum kutu kutu alıcam :)

Kokorec Tarifini Öğrensem Bende yaparım belki,İcindekiler: Uykuluk,Mumbar,Bağırsak sanırımı

konya da sakat at ürünleri üreten bir fabrika var. türkiyenin en büyük sakat at firmasıdır. denizlide ve konyada fabrikası var. onlardan kiloluk ürünler alabilirsin hatta git bi şiş kokoreç al sonra bi mangal yap off off. ama nerde satılır dersen onu araştırman lazım. dağıtım yeri vardır mutlaka

• n0fx kullanıcısına yanıt
    Arabam vs yok bu yüzden konya'nın her tarafına gidemiyorum.
    Bilindik bir yerdeyse gidip alabilirim :)
  • kelle satsınlar pişmiş napim kokoreçi dışarda güvenemiyorum ben temizliğine akhisarda yerim sadece oda tanıdık yerde.
  • Hayallerim yıkıldı :( bulunduğum şehre teslimat yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyle canimi cektirdiniz ama nasildir bilemedim lezzet olara. Alirsam da 4 kutu alicam. Ne dersiniz? Almaya deger mi. Daha once bu sekilde kokorec yiyen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada alabileceğimiz kaliteli bir yer önerisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Kokoreç, odun ateşinde ve İzmir'de yenir.

İzmirde mi :) hacı kokoreç değil oralardaki başka bişey, sac a atıyorlar içine domates bilmemne o ne tantuni gibi..., direk döne döne kömürde pişer, sac kavurmamı bu sacda pişiriyolar.

KOKO Ankarada yenir, Atatürk Orman Çiftliğinde olabilir, demetevler, kızılay, ulus, tunalı civarı geceleri de seyyarda yenir, koko nun tadı alınır, domatesin sacda pişen yağın değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

İzmirde mi :) hacı kokoreç değil oralardaki başka bişey, sac a atıyorlar içine domates bilmemne o ne tantuni gibi..., direk döne döne kömürde pişer, sac kavurmamı bu sacda pişiriyolar.

KOKO Ankarada yenir, Atatürk Orman Çiftliğinde olabilir, demetevler, kızılay, ulus, tunalı civarı geceleri de seyyarda yenir, koko nun tadı alınır, domatesin sacda pişen yağın değil.

Hacı seni İzmir diye başka yere götürmüşler.
    İzmir'de kokoreçin içinde baharat dışında bişey bulamazsın.
    AOÇ'de de yedim kokoreç, orası da güzel ama İzmir'de 2-3 mekan var (hepsi değil) abone eder adamı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

Hacı seni İzmir diye başka yere götürmüşler.
    İzmir'de kokoreçin içinde baharat dışında bişey bulamazsın.
    AOÇ'de de yedim kokoreç, orası da güzel ama İzmir'de 2-3 mekan var (hepsi değil) abone eder adamı.

Kamil Tunca Bulvarı üzerindeki Kartal Kokoreç örneğin

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

alışveriş tutarı 20 ve üzeri olursa kargo ücreti ödemiyosunuz birde gelecek olan ürün pişmiş zaten siz sadece doğrayıp ısıtıyosunuz 4 paket sipariş ettim bakalım nasıl çıkıcak.

Hocam gelince yorumunu bekliyorum.pm ya da alıntılayarak cevaplarsan sevinirim.

Kardeşim geç oldu biraz ama kusura bakma denedim ben hoşuma gitti dışarda satılandan bile güzel oldu en azından için rahat yiyebiliyosun o avantajıda var hazırlamasıda kolay ince ince kıydıktan sonra bir tavanın içine çok az yağ gezdirip kavuruyosun istersen 1 adet domates 1 adet biberide doğrayıp ilave edebilirsin paketin içinden baharatta çıkıyor pişerken üzerine ekleyip karıştırdıktan sonra hazır ben beğendim :)

• Konya'ya gönderselerdi iyiydi ya Dışarı cıkamadım hava cok yamurlu off
  • Kokoreçi beğendim.İçinden baharatı da çıkıyor.İnce ince kıyıp,tavada domates ve yeşil biber ile pişirdim.İki bardak ayran ile nefis oldu.Tavsiye olunur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.