o konuyu gördüm de söylemedim ilk aklıma gelen cümleydi tesadüf yani çalıntı yok merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: _Pulse_
(dikkat hepsi varsayımdır)
sezonun ilk yarısını en iyi ihtimal 22 puanla bitirdik diyelim... ve baptista denen futbolcuyu aldı galatasaray. 3 maç oynar bir sakatlanır 4 hafta iptal, sonra form tutana kadar 2 maç geçse oldumu sana 9 maç. ve bu arada takıma ortama alıştı varsayıp süpersonik top oynadığınıda düşünürsek (kırmızı kart görme ihtimalini katmıyorum), ligin 2. bölümünde toplam 8 maça çıkmış olacak (tr kupası dahil değil) ve 24 puan kazandırmış olacak. varsayımda bulunduğum sakat olduğu süre (4 hafta demiştim) 2 maç daha kazansak , sezonun ikinci yarısı 30 puan daha toplamış olacağız. sezonun 1. bölümü 22, sezonun ikinci yarısı 30 ve toplam da 52 puan. (ligi kaçıncı bitiririz bilemem)
yani demek istediğim gelse ne olacak ki? genç futbolcuları kiralamıyorsanız ve lige erken havlu attıysanız bırakında gençler oynasın.
en iyi ihtimalin mi 22 puan eyvah eyvahhh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme