Şimdi Ara

Barça taktiği yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar barçanın şu anki taktiğine en şekilde fm de kurmak istiyorum

4-3-3 şeklinde düzenledim sürekli pas yapıp ceza sahasında çoğalmayı nasıl yapıcam orta sahada çok iyi yapıyolar işi ama ceza sahasında yarım çemberin oralarda şıkışınca şut hemen böylece 10 şutun 2 si tutuyor haliyle

Barçayı oynatan yada bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Teşekkürler...

• barça ya ne ayarı yapıyon ya herşeyi default de gir maça 4-5 fark atarsın
  •  Barça taktiği yardım bekliyorum

yap ve oyuncuların uzaktan şutlarını en aza indir kanattakilere topla çizgiye koşup içeri kesmesini söyle.Tabi bu mecazi anlatım , ayarlarda mevcut oyunda olmadıgımdan aklıma gelmedi run unto the ball yazıyordu sanırım.

en kötü ihtimal 4-2-2-2 devasto taktiğini indir kullan 5-10 gol at rakiplere :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretangul -- 13 Mart 2012; 23:32:24 >
  • devasto yu bende kullanıyorum yeni patch geldiğinden beri doğru düzgün kazanamadım.
  • oyun mantelitesi atak
    oyuncular arası mesafe dar
    defans çizgisi ileride
    pas stili kısa
    yaratıcılık özellikleri (normal takımda en az ama söz konusu barça olunca) çok
    uzakdan sut en az şeklinde ayarla 4-1-2-2-1 taktiğiyle oyna istersen messiyi sağ açıkda istersen tek forvet oyna ilerideki 3lüyü komple her maç değiştrebilirsin sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 14 Mart 2012; 3:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

Barça taktiği yardım bekliyorum

yap ve oyuncuların uzaktan şutlarını en aza indir kanattakilere topla çizgiye koşup içeri kesmesini söyle.Tabi bu mecazi anlatım , ayarlarda mevcut oyunda olmadıgımdan aklıma gelmedi run unto the ball yazıyordu sanırım.

en kötü ihtimal 4-2-2-2 devasto taktiğini indir kullan 5-10 gol at rakiplere :D

Aynen 4-2-2-2 süperdir ancak takımın güçlü ise ligde orta sıralara oynayan takımla oynuyosan bu taktıği öermem

Barça taktiği içinde kısa pas, düşük tempo ve uzun şutları en az seviyeye getirirsen daha az şut atarsın (taktik ekranında oyuncunun ozel taktığine girerek her oyuncu için uzun şutu azaltabilirsin) Ama oynadığın takım barça gibi pas özelligi yuksek takım değilse sıkıncı çekersin

• barça taktiği 4-5-1 dir uzaktan vurmayı düşür pas yapıp dar alanda oyuna hükmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

barça ya ne ayarı yapıyon ya herşeyi default de gir maça 4-5 fark atarsın

Bunu yazmak için gelmiştim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.