Şimdi Ara

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, UEFA'ya rest çekti: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

ait oldukları liga adelante'ye gideceklerse 16 takıma düşsün. zaten barselonanın olmaması şampiyonlar liginin prestijini düşürmez, nasıl olsa dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbol takımı real madrid, ingiltere'nin ve avrupa'nın en başarılı kulüpleri man utd ve liverpool, avrupa'nın en büyük 2. kulübü milan hala ligde olacak.

Ulan ne komik adamsın sen ya

Adamın hayranı olduğu futbol katilinden belli değil mi ne kadar komik olduğu

Adamun prestiji dusurmez disinda soylediklerinin hangisi yanlis?? Merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

quote:

quote:

quote:

ait oldukları liga adelante'ye gideceklerse 16 takıma düşsün. zaten barselonanın olmaması şampiyonlar liginin prestijini düşürmez, nasıl olsa dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbol takımı real madrid, ingiltere'nin ve avrupa'nın en başarılı kulüpleri man utd ve liverpool, avrupa'nın en büyük 2. kulübü milan hala ligde olacak.

Barcelona Liga Adelante'ye ait demiş. Bu yanlış değil haklısın..

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük takımı Real Madrid demiş. Bu tartışılır ama alakası ne konuyla?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

quote:

quote:

quote:

Barcelona Liga Adelante'ye ait demiş. Bu yanlış değil haklısın..

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük takımı Real Madrid demiş. Bu tartışılır ama alakası ne konuyla?

Soyledikleri cook absurt seylermis gibi yorumlanmis gibi geldide ondan sormustum

• quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Barcelona olmadan futbolun tadı yok bence

barcelona ile real madrid dışındaki takimlar bana 20 senedir tat vermiyor
    90ların milanı dışında

bu iki takım başka abi kim ne derse desin

alex ferguson: bilal pasa zevk almiyosa oynamamizin bi anlami yok, istifa ediyorum.

hasan gülsem mi diye düşünuyorum ?
    şaka bir yana ben böyle düşünuyorum başkası ne düşünür umurumda değil

Saka yapiyorum ben agacim ya

• Şu barcelona çıksa şu cl dende şunların skora yönelik basit futbollarını izlemek zorunda kalmasak,sevindirici bir haber,eski heyecanına kavuşur cl
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.