Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.514
Cevap
12
Favori
106.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zidan'ı fransa milli takımından çıkart sence şampiyon olabilir miydi 98 ve 2000 de :) yani kıyaslarken o zaman biraz daha dikkat edelim.
  • Barcanin gelmis gecmis en iyi altyapi sistemine sahip oldugunu dusunuyorum.Yavas yavas defansa ( fontas ) orta sahaya ( thiago ) forvet hattina ( cuenca ) oyuncular yetistirmeye devam ediyor.En az 10 sene daha Barcanin sirti yere gelmez.Ornegin Xavinin veliahti Thiago oldugu gibi Messinin de veliahti olacaktir.Neyse fazla uzatmayayim Cruyff un baslattigi bu sistem en az 10 sene daha devam edecektir.La Masia fabrikasi calismaya devam ediyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: London_44

Barcanin gelmis gecmis en iyi altyapi sistemine sahip oldugunu dusunuyorum.Yavas yavas defansa ( fontas ) orta sahaya ( thiago ) forvet hattina ( cuenca ) oyuncular yetistirmeye devam ediyor.En az 10 sene daha Barcanin sirti yere gelmez.Ornegin Xavinin veliahti Thiago oldugu gibi Messinin de veliahti olacaktir.Neyse fazla uzatmayayim Cruyff un baslattigi bu sistem en az 10 sene daha devam edecektir.La Masia fabrikasi calismaya devam ediyor..

hocam niye 10 seneyle sınırlandırıyosun ki; barça büyük bir mali sıkıntı falan yaşamadığı, büyük çöküntü geçirmediği sürece sonu gelmez bence... bu arada messi'nin veliahtıdı mıdır bilmiyorum ama ileride dünyanın en büyüğü olmaya aday bir forvetleri var; gerard deulofeu ismini araştırmanızı tavsiye ederim, 17 yaşında daha...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: London_44

Barcanin gelmis gecmis en iyi altyapi sistemine sahip oldugunu dusunuyorum.Yavas yavas defansa ( fontas ) orta sahaya ( thiago ) forvet hattina ( cuenca ) oyuncular yetistirmeye devam ediyor.En az 10 sene daha Barcanin sirti yere gelmez.Ornegin Xavinin veliahti Thiago oldugu gibi Messinin de veliahti olacaktir.Neyse fazla uzatmayayim Cruyff un baslattigi bu sistem en az 10 sene daha devam edecektir.La Masia fabrikasi calismaya devam ediyor..

hocam niye 10 seneyle sınırlandırıyosun ki; barça büyük bir mali sıkıntı falan yaşamadığı, büyük çöküntü geçirmediği sürece sonu gelmez bence... bu arada messi'nin veliahtıdı mıdır bilmiyorum ama ileride dünyanın en büyüğü olmaya aday bir forvetleri var; gerard deulofeu ismini araştırmanızı tavsiye ederim, 17 yaşında daha...

Haklisin.Bu arada Deulofeu yu biliyorum birakin Deulofeu yu 10 yasinda ya da daha kucuk bir japon cocuk var Messinin kucukluguyle karsilastiriyorlar.Barcelonanin sirti bu sistem isledikce yere gelmez..

• 1992 den beri avrupa futbolunu takip ediyorum barcelonanin bu ezici futbolunu oynayan bi takim gormedim gorcegimizide sanmiyorum o yuzden bu takimi izledigmiz icin cok sansliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeCuRiTy_35 -- 11 Aralık 2011; 2:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Valdez ve Abidal bence bu takım için çok tehlike arz ediyor, gereğinden fazla soğukkanlılar.

Bu konuda katılıyorum size özellikle Valdezin yerine adamakıllı bi kaleci bulması lazım Barcelonanın
  • 3 sene boyunca Messi'nin gelmiş geçmiş ilk 3 futbolcu arasına gireceğini söylemiştim bu forumda.Çoğu kez tartıştım ve Messi'yi her izlediğimde bu öngörüm güçlendi.

Messi'nin yeteneği olağanüstü.Ronaldinho'yu,Ronaldo'yu,Zidane'ı ve daha birçok yetenekli futbolcuyu izlemiş olarak konuşuyorum;Messi yeteneği hiçbirinde yok.Bunu ilerki senelerde daha iyi anlarsınız.

Ronaldo-Messi tartışmasına girmek bile yersiz zaten.Senelerdir aynı olayı konuşuyoruz.

Barcelona ne olur bilemem ama Messi artık futbol tarihinde en üst seviyelere oynuyor.2014'te dünya kupası bekliyorum Arjantin'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

morinhonun tek şansızlığı Xavi. yoksa diğer zamanlarda neleri başardığını biliyoruz. şu maçta amma hakkı yenmişti chelsea nin

Tamam da bu maçın konuyla alakası ne ?

• real madrid barcelonayı durdurmak için yine çirkeflik kullandı ama yine işe yaramadı. bu kadar sert futbol görmedim. yazık Kaka gibi mülayim adamı bile ne hale getir mourinho. nefretinde boğul emi :)
  • Artık kimse şu Ronaldo ile Messiyi kıyaslamasın .Tamam Ronaldo iyi oyuncu ama Xavi ,Kaka ,Alexis ,Di Maria ,Rooney familyasından bir oyuncu .İniesta bunların bir level üstü ,Messi ise bu oyuncuların hepsinin 20 level üstü bir oyuncu .Yok Zidan Ronaldo Ronaldinho falan geçniz .Messinin tek rakibi var Maradonadır .Zidanıda izledik uzun yıllar Ronaldoyuda Ronaldinhoyuda .Messi ve Maradona başka kategorinin oyuncuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

''Maç fazlasıyla'' 3.
    Burda bile üçkağıt.

Nou Camp'ta yenme ihtimaliniz olduğunu düşünüyor musun?

Bernabeu'da da, Nou Camp'ta da, Allianz Arena'da da.

Bernabeu belki de gerisinde fazla uçmuşsun.

Bence sen geride kalmışsın.
    Bak ''6 puan farkla'' lideriz. Yenseniz bile ait olduğunuz yer olan ikincilikte kalacaksınız.
    Bak, 6'da 6 yaptık. 19 gol atıp 2 gol yedik. Grup tarihinin en iyi sonucunu elde ettik.
    Ha unutmuşum, 15'lik galibiyet serimiz de var. Sizi de yenip bunu 16 yaparak tarihimizin en uzun galibiyet serisi rekorunu kıracağız.

Jose Mourinho: Bu sezon bizim olacak. Getafe, Barcelona karşısında hak ettiği bir galibiyet aldı. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde kupayı biz kaldıracağız. Barcelona efsanesi bu sezonla birlikte sona erecek.

Dipnot: Barcelona'ya efsane demiyor. Efsane denen Barcelona sona erecek anlamında Barcelona efsanesi diyor.

Geçen senede ligte çok iyiydiniz.Geçen senede gruplarda çok iyiydiniz.ne oldu koca bir 0

hakem yardımıyla aldığınız bir kral kupası var ki onu bile kırıp döktünüz

Maçın skorunu veriyorum 0-3 veya 1-3

Evet arkadaş skoru yine bildik şaka maka.Manu maçındada bilmiştim.Malum mu oluyor ne

Valla 3-0 bekliyordum fakat 1 gol dedim real şansa atar.Hakkattende öyle oldu

Tekrar ediyorum eğer barça bir maçı çok isterse ve futbolcuların kondisyonu yerindeyse rakip kim olursa olsun 5 lik yapabilecek kapasitesi var.Bunu insanlara anlatamadım arkadaş.

Tamam Real çok iyi durumda da top barçada olduğu için realin durumu falan farketmiyor.Tek şansları barçanın saçma top kayıplarını değerlendirip defanstada şanslı olmaktı.O da kısmen oldu fakat yetmedi.

• bence barça alır maçı
  • hangi macı
  • aa oynanmış maç pardon arkadaşlar
  • Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15

• quote:

Manchester United'ı Napoli ve Bayern'in ardında kalan City 6-1 ile madara etti. Manchester'ı yenmeyle mi övünüyorsun sen şimdi onu anlamadım.
    Barça tam formuyla oynasaydı o zaman, bana ne kardeşim. Deplasmanda hallerini görüyoruz.
    1 hafta önce Jet Ski yaptı diye bir adam neden futbol oynayamasın onu da anlamadım. Süper Kupa maçlarında Real'in %48'e çıkan topla oynama oranını, maç boyu nerdeyse tüm pozisyonları bulduğunu herkes unutmuş. Barça 2 şut çekmiş ikisi de gol olmuştu. Aynı şeyi başka bir takım Barça'ya yapsa şans deniyor ama nedense Real 2 şutta 2 gol yiyince şans olmuyor. Şans olsaydı jet ski met ski neymiş görürdünüz o zaman.
    Real Madrid, bu sene Avrupa'nın bariz en iyi futbol oynayan takımı. Barça gibi yan paslarla rakip uyutmaktan, saçma sapan bi futboldansa rakip ne olduğunu anlamadan fark atıp geliyoruz.
    Böyle bir hıza Barça bile karşı koyamaz. Topla oynama oranı ister %95 olsun ister %5.
    Real Madrid'in artık Barça'yı yenmek için onların tüm zaaflarını uygulayabilir. İster topla oynar, ister direk kaleye oynar, ister ikisini de yapar, isterse sürekli kafa toplarıyla gol dener, isterse uzaktan şutlarla...
    Fiziksel olarak her açıdan üstün olduğumuz çok bariz zaten.
    Barça'nın en büyük üstünlüğü mentaldi, kazansak da kaybetsek de ligdeki yerimiz değişmeyeceğinden şu an o üstünlük bizde.

Genelde yorum yapmam ama senin yorumlar çok bomba, iyi güldüm gece gece, özellikle bold yaptığım yer çok iyi.

• Més que un club !
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

bu barçayı yenicek tek bir takım var dünyada o takımda tartışmasız beşiktaş ve ronaldonun ustası q7 dir

espiri yaptığını umarak espirisi bile tüylerimi diken diken etti acil şifalar diliyorum
  • Barcelona - Real Madrid | El Clásico | 2016 - 2017 | 03.12.2016 | 18:15
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.