Şimdi Ara

Barcelona tarihinin en iyi 5 oyuncusu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5'e direk R9 desene hocam neden kıvrandın o kadar . 49 maç 47 gol . 20 yaşında 97/100 dribbling .

Bundan iyi fayda mı var takıma . Tek sezon da üstelik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Barcelona tarihi ? AHahaha ancak yazdıklarınıza katılıyorum. Bir yandan üzülüyorum 120 yıllık kulübün en büyük 5 efsanesinin son 10 senelik futbolcular olması ne acı.. Real Madrid efsanelerini saymaya kalksak son 10 yıldan 1 futbolcu girer veya girmez.
    Ronaldo, Real Madrid tarihinin en büyük efsanesidir.

Şahlanan Barça, büyük Münih ve biraz daha arka planda Juve gibi takımların olduğu dönemde 4 ŞL aldı.

Franco ve rakipsiz ortamda alınan 5 Şl bu dönemki 4 ŞL’nin yanına bile yaklaşamaz.

• Mebasta kullanıcısına yanıt
    Zaten sadece Ronaldo girer oda karakter olarak sınıfta kalabilir.

1- Di Stefano
    2- Cristiano

Bunlar genel olarak her listede aynı çıkar ancak sonra sayacağımız 20-30 futbolcu çok değişken olur her listede, öyle Barça gibi direk 5 tane adam yazamazsın. Real Madrid büyük bir tarih 1. sıraya Gento yazsam kim hayır diyebilir ? Tarihte 6 CL kazanmış bir futbolcu sadece 2 takım ondan üstün Real Madrid ve Milan. Sizin tarih olarak konuştuğunuz takımlar bile bizim bir oyuncumuzdan geride farkı anlayabiliyor musunuz ?
  • Valdes
    Chigrinskiy
    Bojan
    Rakitic
    Bartra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Zaten sadece Ronaldo girer oda karakter olarak sınıfta kalabilir.

1- Di Stefano
    2- Cristiano

Bunlar genel olarak her listede aynı çıkar ancak sonra sayacağımız 20-30 futbolcu çok değişken olur her listede, öyle Barça gibi direk 5 tane adam yazamazsın. Real Madrid büyük bir tarih 1. sıraya Gento yazsam kim hayır diyebilir ? Tarihte 6 CL kazanmış bir futbolcu sadece 2 takım ondan üstün Real Madrid ve Milan. Sizin tarih olarak konuştuğunuz takımlar bile bizim bir oyuncumuzdan geride farkı anlayabiliyor musunuz ?
    “”””Sizin tarih olarak konuştuğunuz takımlar bile bizim bir oyuncumuzdan geride farkı anlayabiliyor musunuz ?””””

Offf üstad ne yaptın sen öyle yerin dibine soktun resmen beni ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

Ronaldo, Real Madrid tarihinin en büyük efsanesidir.

Şahlanan Barça, büyük Münih ve biraz daha arka planda Juve gibi takımların olduğu dönemde 4 ŞL aldı.

Franco ve rakipsiz ortamda alınan 5 Şl bu dönemki 4 ŞL’nin yanına bile yaklaşamaz.

Alıntıları Göster
    munihi 2 senedir hakemle eliyorlar. barca zaten kotu.

munihte bence kotuydu. juve iyi de tevezi satmalari ve ortasahadaki vidal ve pogbayi satmalari, pirlonun yasi ilerledikce eskiyi aratmasi onlari kotu etkiledi.

• ronaldo tek sezon top oynadi.

cryuff

messi

xavi

iniesta

alves

• 2 takimli sllerin sayilmasi dahi futbola hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 17 Eylül 2018; 17:31:6 >
  • Tek sezon mek sezon .. Adamın tek sezonluk performansıyla anca Messi 2011-2013 yarışır Barça için .

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Tek sezon mek sezon .. Adamın tek sezonluk performansıyla anca Messi 2011-2013 yarışır Barça için .
    slyi mi kazandi tek yilla?

• Yav ablacım sen neden böylesin ? O zaman ki Barça kadrosuna git bi bak . Tarihin en kötü kadrolarından birisi Guardiola dışında başka dogru düzgün futbolcu yok kadroda .

O kadroyla ŞL'yi kazanmak imkansız .

Messi'nin zamanınki kadroya bak . Uzay kadrosu .

Ve ben diyorum ki R9 kendisini besleyecek adam gibi futbolcu olmamasına rağmen dahi 49 maçta 47 gol gibi nerdeyse 1 orantılı performans sergiliyor . Gollerin çoğunu orta sahadan topu alıp dribbling yaparak atıyor .

2 düşün 1 konuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 17 Eylül 2018; 19:48:41 >
  • quote:

Yav ablacım sen neden böylesin ? O zaman ki Barça kadrosuna git bi bak . Tarihin en kötü kadrolarından birisi Guardiola dışında başka dogru düzgün futbolcu yok kadroda .

O kadroyla ŞL'yi kazanmak imkansız .

Messi'nin zamanınki kadroya bak . Uzay kadrosu .

Ve ben diyorum ki R9 kendisini besleyecek adam gibi futbolcu olmamasına rağmen dahi 49 maçta 47 gol gibi nerdeyse 1 orantılı performans sergiliyor . Gollerin çoğunu orta sahadan topu alıp dribbling yaparak atıyor .

2 düşün 1 konuş .
    la ligada atti. simdikinden dahi kolaydi. istatistik kasilmasi en kolay lig.

ben onu demiyorum, 1 sene top oynadi abi. ronaldinho daha uzun oynadi, ben onu da almadim.

• Hala 1 sene diyor . Neyse tamam .

Seni kırmak istemiyorum .

• Adam (arda) nerde!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hala 1 sene diyor . Neyse tamam .

Seni kırmak istemiyorum .
    1 sene ust duzey oynayan mi 10 sene ust duzey top oynayan mi?

deco, etoo, ronaldinho dahi ronaldonun onunde yer alir.

ronaldo varken abelardo, ferri, sergi, amor, figo vs oynamiyor muydu?

• Yorumların bana ilham veriyor .

• baia

ferrer abelardo couto sergi

guardiola popescu

de la pena

figo luis enrique

ronaldo

kotu dedigin kadro.

• 1- Arda

2- Turan

• Kimse Rüştü dememis

• 1. Messi
    2. Xavi
    3. Iniesta
    4. Puyol
    5. Ronaldinho

Cruijff oyunculuğundan çok menajerliği ile Barcelona'ya imzasını atmıştı. Ronaldinho'nun performansı ve pazarlama gücü Barcelona'nın bu kadar büyük bir isim hale gelmesinin temellerini attı.
    Cruijff'un yanında, sayılabilecek pek fazla isim var tabi ki. Saygıyı hakeden ve aklıma gelen diğer bazı isimler; Laudrup, Stoichkov, Rivaldo, Eto'o (Biliyorum, Altın Top gibi ödüllerle adı sık geçmedi ama Barcelona'ya yaptığı katkı çok bir büyük oyuncuydu. 2006'da takım ŞL kazanırken özellikle finalde, genel olarak Ronaldinho kadar önemliydi performansı mesela.)
    Ne kadar Barcelona hücum oyunuyla/oyuncularıyla anılan bir ekip olsa da tarihin sayılı savunmacılarından Koeman'dan ve ne kadar sahaya domuz kafası atılmasına sebep olsa da Figo'dan bahsetmeden de olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.