Barcelona'ya giden arkadaşlar, Kısmetse Temmuz ayında Barcelona'ya gitmeyi planlıyorum.. Bana her yönüyle barcelonayı anlatır mısınız? Teşekürler...
quote:Orijinalden alıntı: colosseos Barcelona'ya giden arkadaşlar, Kısmetse Temmuz ayında Barcelona'ya gitmeyi planlıyorum.. Bana her yönüyle barcelonayı anlatır mısınız? Teşekürler... Çok ağır bir talep olmuş... "Her yönüyle"... :) Özetle muhteşem bir şehir, Avrupa'nın en güzel yerlerinden biri, ne istiyorsan onu bulabilirsin. Detayla ise blogumuzda var oraya yönlendirelim: Barcelona Gezi Rehberi
quote:Orijinalden alıntı: kkk77 quote:Orijinalden alıntı: colosseos Barcelona'ya giden arkadaşlar, Kısmetse Temmuz ayında Barcelona'ya gitmeyi planlıyorum.. Bana her yönüyle barcelonayı anlatır mısınız? Teşekürler... Çok ağır bir talep olmuş... "Her yönüyle"... :) Özetle muhteşem bir şehir, Avrupa'nın en güzel yerlerinden biri, ne istiyorsan onu bulabilirsin. Detayla ise blogumuzda var oraya yönlendirelim: Barcelona Gezi Rehberi iyisiyle kötüsüyle her yönüyle...:) teşekkürler.