Orijinalden alıntı: atarlıyım geldim çakma katalanlar konuşun hadi
Kendi sahanda gollü beraberlik başarı diyorsun yani çakma Realli.
başarı demiyorum selametle diyenlere iddiayı kaybetmediğimi gösteriyorum ayrıca çakma real lilikle ilgili bişey yok ortada boş konuşun işte.bi de öyle göz kırpınca laf anlamlı olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: SmarterChild
Noldu nerde o ''selametle'' ''mourinho babana gel'' diyen arkadaşlar . Hakem penaltıyı verseydi görecektiniz babanın kim olduğunu
asil barcelonanin penaltisini verdiler siz gelin gene babaciginiza
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: -TOSUN-
quote:
Noldu nerde o ''selametle'' ''mourinho babana gel'' diyen arkadaşlar . Hakem penaltıyı verseydi görecektiniz babanın kim olduğunu
asil barcelonanin penaltisini verdiler siz gelin gene babaciginiza
Bu gif yeter o pozisyon için
Çarşambayı bekleyin
o pozisyon dedigin adam topa vuracakken itiyolar daha ne olcak valdes elini kaldiriyo ronaldo takk yere
quote:
Orijinalden alıntı: atarlıyım başarı demiyorum selametle diyenlere iddiayı kaybetmediğimi gösteriyorum ayrıca çakma real lilikle ilgili bişey yok ortada boş konuşun işte.bi de öyle göz kırpınca laf anlamlı olmuyor
Tamam genç. Sen "dolu dolu" konuşuyorsun.
bugün böyleyse çarşamba daha da zevkli olcak..kaçınılmaz son yani madrid için...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: derebeyi01
bugün böyleyse çarşamba daha da zevkli olcak..kaçınılmaz son yani madrid için...
Evet kaçınılmaz son Madrid için.Madrid deplasmanda yenip kupayı alacak.
bu kadar havaya girme sonra zor olur hazmetmesi..yani madridi tanımıyor deiliz..
Hala madrid
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme