Şimdi Ara

Bard anlayan gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

Eu intlerinden pvp build olmaz ki
    Private serverdan mı bahsediyorsunuz ?

Lutfen oynamadigin buildler hakkinda yorum yapma , itici ve antipatik duruyor.

Bard/Cleric ehemmiyetli karakterdir , set ve silahlarinin mukemmel olmasi gerekir. Pek fazla tercih edilen bir yapilandirma degildir fakat iyi oynandigi zaman cok canlar yakar. Bkz : Guardia (80-90 Cap , Venus). Ve o Wizard-Bard'di ama saldiri bardini (Battle Bard) unlu eden oyuncudur. Ne kadar unlu etse de , pek fazla kisi tercih etmedi cunku diger karakterler bu bahsettigim karaktere nazaran daha kolay ve daha az emek isteyen karakterlerdir.

Bir yandan Warlock-Cleric dusunebilirsin. Oynamasi en zor , masrafi ve emek gerektirimi en fazla olan yapilandirmalardan biridir.

O yukari yazmis olan arkadasi takma , oyundan anlamadigi
    quote:

bu yazidan sonra ortaya cikmistir. Her karakterden PvP buildi yaratabilirsin , harcadigin zamana , paraya ve oynayis stiline bagli.

Bard cleric'ten pvp buildi olur ama 110 blade gibi olur diye düşünüyorum. Yani ne ölür nede öldürür gibi. Aslında offering var, iyi işler çıkarabilir, ardından barddaki alan skillini vursa vs. ama bunlar tutmadı haydi yine cooldown bekle. Ama en azından ölmeyeceğini düşünüyorum; sınırsız mp + heal skilleri ile. Yine de warlock cleric kadar zevkli olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

Private serverdan mı bahsediyorsunuz ?

Lutfen oynamadigin buildler hakkinda yorum yapma , itici ve antipatik duruyor.

Bard/Cleric ehemmiyetli karakterdir , set ve silahlarinin mukemmel olmasi gerekir. Pek fazla tercih edilen bir yapilandirma degildir fakat iyi oynandigi zaman cok canlar yakar. Bkz : Guardia (80-90 Cap , Venus). Ve o Wizard-Bard'di ama saldiri bardini (Battle Bard) unlu eden oyuncudur. Ne kadar unlu etse de , pek fazla kisi tercih etmedi cunku diger karakterler bu bahsettigim karaktere nazaran daha kolay ve daha az emek isteyen karakterlerdir.

Bir yandan Warlock-Cleric dusunebilirsin. Oynamasi en zor , masrafi ve emek gerektirimi en fazla olan yapilandirmalardan biridir.

O yukari yazmis olan arkadasi takma , oyundan anlamadigi
    quote:

bu yazidan sonra ortaya cikmistir. Her karakterden PvP buildi yaratabilirsin , harcadigin zamana , paraya ve oynayis stiline bagli.

Bard cleric'ten pvp buildi olur ama 110 blade gibi olur diye düşünüyorum. Yani ne ölür nede öldürür gibi. Aslında offering var, iyi işler çıkarabilir, ardından barddaki alan skillini vursa vs. ama bunlar tutmadı haydi yine cooldown bekle. Ama en azından ölmeyeceğini düşünüyorum; sınırsız mp + heal skilleri ile. Yine de warlock cleric kadar zevkli olmayabilir.

Hocam , beklerse offeringi bekler yoksa bard skillerinin cooldownu diger tum skillere gore daha az. Legend +12 Harp ve Cleric Rod ile baya iyi isler cikartir diye dusunuyorum.

• Guardia denen eleman avalon'daki miydi? Eğer oysa onun videolara bakıp bard için pvp charıdır diyemeyiz bence. Benim gördüğüm videolarında genelde kale savaşında falan oluyorlardı ve üstü full buff doluydu. Zaten o guild takım çalışmasıyla ünlü olmuştu yanlış hatırlamıyorsam hatta 1vs1'de guild üyeleri çok ezik kalıyorlardı, forumda bir avalon üyesiyle tartışması bile dönmüştü zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepley

Kaos cok saol gercekten
    Konu dısı bir sorum olucaktı sizlere Silkroad ne oldu Silkroad R olmus gercek silkroad ona ne oldu acılmıcakmı eski carlar gittimi hep Bu silkroad R pvp sw gibi olmus İtemlerin hazır :S anlayamadım

bence acele etme bu joymaxa bişeyler oldu silkroad ve silkroad r felan cıkardılar netdikleri belli degil emeğin heba olmasın boşuna, önceden bi taraflarımızı yırtıp almaya calısdıgımız itemleri eventden vermeyede başladı 13 dg de çıkacak. hatta sen bu işe hiç bulaşma git gez toz kızlara takıl parklarda güvercinlere yem ver vs. vs. 5 senedir makina 7 24 açık çar kasıyorum elimde ne var koca bir hiç, bazen şeytan diyo bas deleteye çarlara git tatile 10 gün sonra gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sano

Guardia denen eleman avalon'daki miydi? Eğer oysa onun videolara bakıp bard için pvp charıdır diyemeyiz bence. Benim gördüğüm videolarında genelde kale savaşında falan oluyorlardı ve üstü full buff doluydu. Zaten o guild takım çalışmasıyla ünlü olmuştu yanlış hatırlamıyorsam hatta 1vs1'de guild üyeleri çok ezik kalıyorlardı, forumda bir avalon üyesiyle tartışması bile dönmüştü zamanında.

Evet dogru Avalon guildindeydi ve gene dediginiz gibi kale savasinda cekilmis videolardi. Ama soyle bisey var , uzun zaman once gelen parti sistemi ve EU karakterlerin gelmesiyle bire bir yapilan PvP'lerin disinda oyun tamamen bir grup calismasi haline geldi. Samarkand'da yaptigin PvP'ler haric , hersey bir takim calismasi gerektiriyo ondan dolayi normal karsilamak lazim. Cunku parti sisteminin ve EU karakterinin gelme amaci zaten buydu. Bir nebze WoW gibi yapmaya calistilar fakat ardarda gelen level sinirlari , ilgisiz GM'ler , soyulan karakterler vs. vs. oyunu bir nebze oynanamaz hale getirdi. Ben oynuyorum , ne yalan soyleyim , 80 EU'dan sonra en keyif aldigim level capi budur.
    Bunun nedeni ise , eskiden insanlar para ile bir yerlere gelmeye calisirdi. Bireysel karakterler daha cok on plandaydi , yok ne bileyim 2 milyar verilip alinmis Seal of Sun silahlar , setler vs. vs... Diyorlar ya "Joymax hep fazlasini istiyor" bence su anda aldiklari para helal olsun. Cunku bu luck event , simdi dusen bedava Egypt itemler olmasaydi gene oyunda bir dengesizlik olusucakti. Eskiden hatirliyorsunuzdur , 5 milyarlik karakter vardi , ne var ne yok ustu Seal of Sun bilmemne. Bide 200 liralik karakter vardi , +5 setli +7 silahli kisaca ortalama bir karakter. Simdi oyunun cogunlugu Rare , Legend +12 set ve silahlara sahip , dengesizlik benim gozumde baya bir ortadan kalkti. Luck event oncesinde 10k silk almis adaminda +12 seti var , sadece 45 lira verip 300 silk almis adaminda ayni seti var. Iste bu benim hosuma giden sey oldu.

Not : Forumdaki Avalon uyesi mai_mai , takistigi kisi ise Epic unionundan olan biri (bir guildin masteri yada degil iyi hatirlamiyorum) Agamotto'ydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 9 Mart 2012; 4:18:41 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.