Arkadaşlar ben warrior/ bard bi char açtım askerden yeni geldiğim için european charlar hakkında fasla bir bilgim yoq. Sizden istediğim yardımda bard ile saldırı yapmıyorum sadece buff burada hangi skilleri açmam gerekir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...
Warrior isen bard kullanma derim... Cleric ya da warlock kullan...
1 ay oldu açalı ve 77 lvl şuan koşma olduğu için daha çok bard yaptım. geri dönme şansımm artık 90 da farm yaparken olabilir ama buda chari bozarmı ? belki bardda iyi olur onay verenlerde var ama yardım eden yoq:))
Warrior-cleric'i tavsiye ederim.Charın tank gibi olur pvplerde kolay kolay ölmezsin.
Warrior / Bard içi iyi temizlenmemiş bir kokoreçe benzer. Eğer yersen miden bulanabilir hatta zehirlenebilirsin . . .
dediğim gibi european charlardan fasla anlamıyorum anlamak için öğrenmeye çalışıyorumm.. Bardı kapatıp cleric yapsam sizce char için kötü olarmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Warrior / Bard içi iyi temizlenmemiş bir kokoreçe benzer. Eğer yersen miden bulanabilir hatta zehirlenebilirsin . . .
Kokoreçi severim seni de çok severim, ama warior sevmem Eu dediğin int, Ch dediğin str olur
quote:
Kokoreçi severim seni de çok severim, ama warior sevmem Eu dediğin int, Ch dediğin str olur
quote:
Bu ne ya
Beyler nie warior/bard olmasın kardeş senin sp az ise barddan Moowing speed ile Noiseye versen yeterli ama farm yapacaksan alttaki dansalara ve defans buflarına ver ptlerde buffçuluk yaparsın.
warior cleric yap derim. Ayrıca sorduğun soru için şöyle cevaplayayım. En alttaki phy arttıran şeyler var onları uppla. Moving march ve noise uppla yeter sana
cleric daha ii bncede silk alma durumun varsa çevir bnce
quote:
Tamda yemek yiyecektim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme