Şimdi Ara

Bard/Warlock (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eren_10* sonucta bi' warlocksun ve stun'in cast suresi saniyeyi bile gecmiyor hadi olmadi kalkanin var O DA OLMADI reflect yapip cikarsin disariya(tabi karsindakinin elindeki sun +%^%&+%& falan gibi bi seyse cunku o zaman tek yeme olasiligimiz fazla:D "alnini karislarsin"a bittim bu arada soylemeden gecmeyeyim :D cunku bizzat kendim bunu(47 lvlda) yasadim ve karsimdaki 55 lvl garment bir bladerdi(FF) yerden kalkamadi nobie >.> yukseldikce ne hale gelirim,bilmiyorum[Bloody Trap'in de katkisini unutamam tabii ki :D]
    bedlam* yukarida dedigim gibi 47 lvl elinde 42lik npc harp olan bir bard,55 level FF garment bir bladeri yatirabiliyorsa 100 lvlde neler yapar tahmin edemiyorum bence snn arkadasin warlockukullanmayi bilmiyo >.> yapicaksn stuni ki yuksek lvlde acilan wrath daze(stun)in tutma olasiligi %100 sonra yapicaksn vampire touch/kissi ardindan sleeple trapi(2sini ardarda kombine edersen naparsan yap[trap patlayana kadar] rakibin uykusundan uyanmaz) ardindan Medical+Combat+Courage Raze'i + Wheel Bind ha bi de uyumadan once stunin 6 snsi icinde dotlari da yaparsan. iyi olur..bence warlock olumsuz bi char >.>(kullanmasini bilene)

• Hunlarda charıma sp kasıyorum.Pre plus ve sp ticket birlikte açtım ve charı eu full int açtım.Emeğe değer bi char yapmak istiyorum.Wizard yapabilirm ama şüphelerim var.Değişiklik istiyorum ayrıca warlock düşünüyorum.Cleric/Warlock yapmayı düşünürsem eğer ne kadar sp kasmalıyım sizce hunlarda?
  • Biz Bardlocktan konusuyoruz bu ne kdr sp lazim diyo valla pes ya 4 kelimeyle "WHAT AN ABSOLUTE FREAK"
  • Neyse ben yine de kalitemi bozmayayim al burada linki varhttp://bobtheveg.dyndns.org/sroprofile/?profile=36403 ne kadar sp tuttugunu soyleyecek degilim BI ZAHMET BAK ARTIK
    Ayrica bu kadar emege sayginiz var ellerim uyusana kadar hic usenmeden bi yorum yazdim tek cevap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

Biz Bardlocktan konusuyoruz bu ne kdr sp lazim diyo valla pes ya 4 kelimeyle "WHAT AN ABSOLUTE FREAK"

Adam ne demişki bu kadar tepki gösteriyosun? Kafasındaki buildi yazmış ama tereddütleri var. Herkes senin dediğin builde cevap yazcak ya da o charı kascak diye bişey yok..
    Ayrıca bende char yapılandırma konusunda çok kararsızlık yaşıyorum..
    Warrior ya da Wizard açmayı düşünüyorum yan olarakta cleric ya da warlock düşünüyorum ama ne yapıcağım konusunda hiç bi fikrim yok.
    Bu charları kasmış olan arkadaşlar yardım ederlerse çok memnun olurum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.