Şimdi Ara

Bard / Warlock '?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aXi1o

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Arkadaşlar şu anda Lv.96 ve tam hız kasılmaya devam ediyor.

Warlock tamamen kapatıldı, sadece bard kaldı ileride wizard açılacak (105 te).

Bard/warlock pt dışında hiç bir şeye yaramaz arkadaşlar. Bard ile ong farm ve yüksek levellerde bard olarak bufflar ile veya warlock ile debufflar falan partilerde yer bulursunuz ama tek başına bir HİÇ. Planlarım suya düştü. Warlock cleric'ten vazgeçtim çünkü bard'dan vazgeçmem

Benim 11o Lw Bard - Cleric çarım var . . Gayet memnunum şuan . . Fakat Cleric'teki Holy Spell'in %5o ' ye düşme ihtimaliden dolayı çarı Warlock - Cleric ' e çevirmeyi planlıyorum . . Malum Bard - Cleric ' le pwp çok fazla yapılmıo . . Warlock ' a dönersem sanırım Spell ' in düşmesiyle biraz keyif alıcam çardan Bende senin gibi düşünüyordum Bard ' dan vazgeçemem diye ama bu Spell kafamı çok pis karıştırdı Yan build Cleric aç yavan deme

Hocam vallahi yavan yav Barddaki atakların hepsi farm için, dümdüz skiller. Ne kb, ne kd, ne başka bir şey sadece farm için :) Cleric'te ki offering ise anı kurtarır. Sıfır pvp.

• Bu yazıyı çok geç okumuş oldum.Hayret hiç dikkatimi çekmedi.Warlock -Bardım.
    Yazacak pek bir şey kalmamış bana.Warlockla ilgili bir kaç konuda bulursun benim yazdıklarımı.
    Warlock zor bir karakterdir.Kullanmakda bir o kadar zordur.
    Bende bardı hiç fullemedim.Atakları hakkında en ufak bir fikrim yok.Aslında merakda ederim nasıl diye.SP olarakda bardı fulleyecek kadar SP var.Ama benim inancım -bilgi değil düzeltme gelirse öğrenirim- şu; Bardın ataklarıda pek ahım şahım değil.Wizarddan az Warlockdan fazla ortada bir yerde gibi.Belki warlockdan çok -çokda fazla değil görüyoruz partilerde- ama çok seri olması bardın artısı.
    Warlocku yan build yapanlar var.Ama bence yan build olduğu için seni kesmemişte olabilir.Bardı atakları ile açan birinin yan build olarak Warlocku açması ve ondan yardım beklemesi başton sona hata -tüm skiller warlock rod ile aktiftir silah giderse biter-ve bu yüzden senin tepkini almasıda doğal.Silmedde gayet doğal ve doğru.Ful intte olunca hepten karışmış işin.
    Geç olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: 300üb500

Bu yazıyı çok geç okumuş oldum.Hayret hiç dikkatimi çekmedi.Warlock -Bardım.
    Yazacak pek bir şey kalmamış bana.Warlockla ilgili bir kaç konuda bulursun benim yazdıklarımı.
    Warlock zor bir karakterdir.Kullanmakda bir o kadar zordur.
    Bende bardı hiç fullemedim.Atakları hakkında en ufak bir fikrim yok.Aslında merakda ederim nasıl diye.SP olarakda bardı fulleyecek kadar SP var.Ama benim inancım -bilgi değil düzeltme gelirse öğrenirim- şu; Bardın ataklarıda pek ahım şahım değil.Wizarddan az Warlockdan fazla ortada bir yerde gibi.Belki warlockdan çok -çokda fazla değil görüyoruz partilerde- ama çok seri olması bardın artısı.
    Warlocku yan build yapanlar var.Ama bence yan build olduğu için seni kesmemişte olabilir.Bardı atakları ile açan birinin yan build olarak Warlocku açması ve ondan yardım beklemesi başton sona hata -tüm skiller warlock rod ile aktiftir silah giderse biter-ve bu yüzden senin tepkini almasıda doğal.Silmedde gayet doğal ve doğru.Ful intte olunca hepten karışmış işin.
    Geç olmuş...

Her ne kadar yan build gözüksede warlock asıl buildim idi. Her şey full idi. Bard'da fazla vurmaz gibi görünür çünkü kimse pasifleri açmaz ama tabiki wizard kadar vurmasını beklemeyin Ancak alan etkili olan skill'inin hasar yüzdesi %368. Bard mastery'de full :)

Yani amacım bard ile partilerde kasabilmek, yardımcı olmak ve sonraki karakterimin ong farmını yapabilmek, warlock ise pvp ve savaşlarda yardım içindi. Warlock'un cleric olmayınca str'ler karşısında bir hiç olduğunu anladım. Tam tersine ki warlock'un yanında cleric olunca yenilmez bir şey haline dönüşüyor. Eziyet çektirme oranı had safhaya ulaştığı için warlock cleric görüldüğünde arkaya bakmadan kaçılıyor (tıpkı eskiden -aslında şimdide- cold bladerlardan kaçıldığı gibi).

Ayrıca not düşmek isterim 2005'ten beri ara ara kopmalarda olsa bu oyunun içindeyim. Hiç yüksek levellere gözümü dikmemiştim ama elimde olmadan buralara kadar geldim

• <Konuyu geç görenlerden

Warlock bi karakterim var @AurorAbeam Ve aynen söylediğin gibi, clericsiz bi warlock çok zor. Zaten Kapatmışsın Warlock' u ve Bard' danda vazgeçmem diyosun, fazla Warlocktan bahsetmeyelim.

Bard Kesinlikle olacaksın, yazılardan bu anlaşılıyor. Wizard-Bard 105 te düşünüyorum demişsin. Wizard-Bard olayını şöyle tanımlayım kendimce, Bi kaç arkadaşım 110 ff Wizard-Cleric oldugu halde Wizard-Bard' a dönme çabasındalar. Clerik' in yeni gelecek SRO versiyonlarında Bless vb. bazı skillerden yoksun olmasından korkuyolar. Ben çok gereksiz buluyorum orası ayrı. Ama Wizard-Bard, Wizard-Cleric 2'sininde artı-eksi yönleri var.

Bard ile atak yapmayı düşünmüyosun sanırım, sırf level kasarken yardımı olsun yazmışsın, Cleric lede oyun dediğin gibi, Pvp olayları çok zor olucaktır. Bu şekilde Wizarda vermen en mantıklısı diye düşünüyorum, sana katılıyorum.

Ama Bard ile atack yapıcaksan, tabiki cleric diyorum.

• Yok hocam bard atakları ile pvp yapılmaz, sadece kasma işine yarar. Ben fantazi yapıp bard pasiflerinide fulledim ve fullemeye devam ediyorum :) Partide iken gerketiğinde wizard olurum (105ten sonra tabi) gerektiğinde bard olarakta atak yapabilirim. 110'da %100 den fazla atağa katkısı var pasifin. Ayrıca resistance'da çok gerekli, bu pasifi açmamış bardları görüyorum sürekli buffları kapanıp duruyor. Benimki çok zor kapanıyor o da 4-5 mob birden daldığında.

Partiye 2 yönden faydam olacak 105'ten sonra :) Ama kendime faydam ise job, fortress war'larda görünmezlik ile iş görmek Ayrıca şu anda sp farmda olan warrior/cleric (1h+2h veya axe+2h olacak) ve arkadaşımın karakteri glavier/blader (çift build) geliyor onlara taxi lazım olacak :)
  • Kesinlikle Warlockda kalmalısın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.