Şimdi Ara

Bardakta Mısır Nasıl Yapılır ? Merak Edenler İçeri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
63
Favori
189.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konserve mısır da hiç görmedim açıkçası. Marketlere gidip konserve mısır desem gösterirler herhalde? :)
  • Ben bardakta mısır satan yerde izledim adamı adam kaynar suya 5 kiloluk poşetler içinde mısır var onu döküyor birkaç dakika kaynıyor sonra bardağa koyup koyup satıyor.
  • Konserveyle güzel olmuyor dondurulmuşu alın. Konservede içindeki suya para veriyorsunuz resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Konserve mısır da hiç görmedim açıkçası. Marketlere gidip konserve mısır desem gösterirler herhalde? :)

Hocam nasıl görmedin hiç mi alışveriş yapmıyorsun :)
    Bardakta Mısır Nasıl Yapılır ? Merak Edenler İçeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Konserve mısır da hiç görmedim açıkçası. Marketlere gidip konserve mısır desem gösterirler herhalde? :)

Şu görüntü hiç tanıdık gelmedi, görmemişim gerçekten de Demek ki hiç lazım olmadığı için dikkatimi çekmemiş :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

Şu görüntü hiç tanıdık gelmedi, görmemişim gerçekten de Demek ki hiç lazım olmadığı için dikkatimi çekmemiş :)

Hocam salatalarda güzel gidiyor sade olarak ta hoşuma gidiyor benim bir deneyin derim.

• Hemen yarın alıp deneyeceğim bakalım :)
  • mesajım bulunsun
    paylaşım için tes.
  • quote:

Hemen yarın alıp deneyeceğim bakalım :)

Tat resmi koydum diye tat almayın hocam onu örnek koydum markaların kalitesi hakkında pek bilgim yok şimdiden afiyet olsun :)
  • Çok teşekkürler,denedim ve gerçekten müthiş oldu
  • malzeme eksik olmasına rağmen süper oldu ketçap mayonez,tuz ve tereyağı ile çok güzel oldu dışarda satılanlardan daha iyi ah birde acı olacaktı
  • mesajım bulunsun
  • Beyler bir sorum var "Popeyes" ten hiç bardakta mısır yiyen oldu mu?

Popeyes'in yaptıkları harika bence onun kadar güzel oluyor mu bu evde yapılan?

Birde haşlayarak mı buharda mı hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 21 Aralık 2010; 14:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Beyler bir sorum var "Popeyes" ten hiç bardakta mısır yiyen oldu mu?

Popeyes'in yaptıkları harika bence onun kadar güzel oluyor mu bu evde yapılan?

Birde haşlayarak mı buharda mı hangisi daha iyi?

vallah tencere gibi bir kaba ocakta ısıtılcak bi kaba 2-3 su bardağı su koyuyorum kaynıyor sonra marketten aldığım dondurulmuş ve haşlanmış (superfresh çok iyi) mısırdan yiyeceğim kadar koyduktan sonra 3-4 dk kaynamış suda biraz daha kaynatıyorum sonra süzgeç ile süzüyorum yine kabın içine aynı anca tereyağı ve normal yağ,mısır ve artık ne sos istersem katıp karşıtırıyorum 1-2 dk,sonrada afiyetle yiyorum. bukadar banada başta zor karışık geldi ama 5-10 dk içinde hazırdı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 21 Aralık 2010; 17:04:36 >
  • Bim'den güncel rapor

Yurdum Mısır Konservesi 340 Gram (Süzülmüş 285 Gram) Fiyat: 2.05 TL
    Efor Nar Ekşili Sos 350 ml Fiyat 3.95 TL
  • Evet arkadaşlar buharda yaptım suda kaynatmadan. Lezzet olarak nerdeyse bir fark yok satılanlardan. Gerçekten güzel oldu annem bile ben yemem bunu falan diyodu konserve de tattırdım sonra güzel olumş falan dedi

Ama gel görki mantıksız bence çünkü 2.05 TL mısırdan nerdeyse 2 bardak çıktı. Ki superfresh falan daha pahalıdır heralde. Anca büyük kiloluk falan mısır alınca mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

Bim'den güncel rapor

Yurdum Mısır Konservesi 340 Gram (Süzülmüş 285 Gram) Fiyat: 2.05 TL
    Efor Nar Ekşili Sos 350 ml Fiyat 3.95 TL

evet gördüm bugün de çok dandik geldi mısır tadan varmı bu mısırdan
  • ben diğer markaları veya buzlanmış mısırdan tatmadığım için karşılaştıramayacağım ama ben yaptım çok lezzetli oldu. daha önce yediğim satılan mısırlardan farkı yoktu. ama ilk fırsatta carrefur dan falan daha bilindik markaların büyük boyda mısırları da denemek istiyorum.
  • up beyler hadi
  • Beyler süperfresh dondurulmuş mısır aldım. Tencerede kaynayan suya atıp mı daha güzel oluyor yoksa tencerenin üzerine süzgecin içine koyarak suyla temas ettirmeden buharda yapınca mı daha güzel oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.