Şimdi Ara

BARGELLO PARFÜM ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
52.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz için güzel önerisi olan var mı beyler? Varsa hem kendim hem de başkaları adına yararlı olur.

• Hocam Jean Paul Gaultier i dene bir derim.Bende orijinali var bargelloyuda denedim yada dp parfumdu sanirim orjinaline yakin kokusu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boeing747 -- 22 Temmuz 2013; 21:17:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boeing747

Hocam Jean Paul Gaultier i dene bir derim.Bende orijinali var bargelloyuda denedim yada dp parfumdu sanirim orjinaline yakin kokusu var

Yaz için uygun mudur hocam aromaları nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noctis in dies

quote:

Orijinalden alıntı: Boeing747

Hocam Jean Paul Gaultier i dene bir derim.Bende orijinali var bargelloyuda denedim yada dp parfumdu sanirim orjinaline yakin kokusu var

Yaz için uygun mudur hocam aromaları nasıl.

Alıntıları Göster
    Benim açtığım konularda mı gördün. Bargellodan aldığım Fahrenheit ve Armani Code Black var. Tavsiye ederim. .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Benim açtığım konularda mı gördün. Bargellodan aldığım Fahrenheit ve Armani Code Black var. Tavsiye ederim. .

Alıntıları Göster
    calvin clein eupharia
  • quote:

Burada kaliteli olarak bi Bargello var da hocam ondan.

Code Black ne zamandır aklımda ama yaz için gider mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet

quote:

Olur, hem de çok güzel olur. 2 gün boyunca tişört ve gömleklerimde kalıyor kokusu ve çok hoşuma gidiyor . İstiklal caddesinden almıştım ben, aradığım her şey vardı neredeyse. Eğer mağazalara giderseniz yukarda arkadaşlar birkaç model önermiş, onlara bakın. Bir de Fahrenheit, Code Black'a bakın.

+ Porsche Design ve Davidoff Silver Shadow a bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    PARFÜM ÖNERİLERİNİZ
    5 ay önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bargello dan pure diye bi parfüm almıştım harika bişeydi

• Bargellonun özelliği nedir acaba açık parfüm ne demek

• quote:

quote:

quote:

Olur, hem de çok güzel olur. 2 gün boyunca tişört ve gömleklerimde kalıyor kokusu ve çok hoşuma gidiyor . İstiklal caddesinden almıştım ben, aradığım her şey vardı neredeyse. Eğer mağazalara giderseniz yukarda arkadaşlar birkaç model önermiş, onlara bakın. Bir de Fahrenheit, Code Black'a bakın.

+ Porsche Design ve Davidoff Silver Shadow a bakın

Hocam çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz.

• ZeeR Z kullanıcısına yanıt
    Konuyu Bargello ile ilgili açmamın sebebi burdaki doldurma parfüm satan markalardan en iyisi olması o yüzden açtım.

Açık parfüm ise orijinal olmayan doldurma parfümlerdir.
  • quote:

Konuyu Bargello ile ilgili açmamın sebebi burdaki doldurma parfüm satan markalardan en iyisi olması o yüzden açtım.

Açık parfüm ise orijinal olmayan doldurma parfümlerdir.

Eger doğru ankadiysam yukarda belirttiğiniz markalarin kokularını kopyaliyorlar peki kaliteleri nasil.

• ZeeR Z kullanıcısına yanıt
    Bargello'nun kalitesini beğeniyorum, kalıcılığı iyi bana göre.

55 ML parfüm alana 55 ML bedava = 25 TL

fiyatları böyle.

Şimdilerde e-satış sitesi açmışlar:

http://www.e-bargello.com/
  • quote:

fiyatları böyle.

Sağolun

• quote:

fiyatları böyle.

Doğru, normalde bir tane 55cc lik olan 15 TL. İki tane alırsanız 12,5 TL oluyor tanesi. Fahrenheit ve Code Black'e bakın kesinlikle. Bu arada Fahrenheit ilk başta biraz yoğun gelebilir, birkaç saat sonra harika oluyor

• bu yorumu okuyupta hala sahte parfüm kullanacak olanlar devam etsinler. arkadaşlar adı belli ne açık parfüm yani bizim tabirimizle sahte parfüm sahte nedir hepimiz biliyoruz.
    şu kadar söylim bu günden 10 yıl sonra ülkemizde cilt kanseri vakası sedef hastalığı vakası gündeme oturursa bilin ki bu sahtecilerden kaynaklanıyor. insanlar bilmiyor diye insanların sağlığıyla oynuyorlar. akıllı insan kullanmaz. bunu bu konuda uzmanlaşmış doktorlarınıza dahi sorabilirsiniz. içerisinde kullanılan yanlış kimyasallar devlet kontrolunden bi geçseler onları kullanan kişiler eyvah ben naptım derler. devletimizde bu konuda yetersiz kalıyor.
    ikincisi bu bargello adı herneyse farkındaysanız çalışanları nasıl alakasızlar adamlar baştan aşaya sahtekarlar. hala bunları görüpte onlara kaykı yapacak insanlar varsa kendileri bilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bejito

bu yorumu okuyupta hala sahte parfüm kullanacak olanlar devam etsinler. arkadaşlar adı belli ne açık parfüm yani bizim tabirimizle sahte parfüm sahte nedir hepimiz biliyoruz.
    şu kadar söylim bu günden 10 yıl sonra ülkemizde cilt kanseri vakası sedef hastalığı vakası gündeme oturursa bilin ki bu sahtecilerden kaynaklanıyor. insanlar bilmiyor diye insanların sağlığıyla oynuyorlar. akıllı insan kullanmaz. bunu bu konuda uzmanlaşmış doktorlarınıza dahi sorabilirsiniz. içerisinde kullanılan yanlış kimyasallar devlet kontrolunden bi geçseler onları kullanan kişiler eyvah ben naptım derler. devletimizde bu konuda yetersiz kalıyor.
    ikincisi bu bargello adı herneyse farkındaysanız çalışanları nasıl alakasızlar adamlar baştan aşaya sahtekarlar. hala bunları görüpte onlara kaykı yapacak insanlar varsa kendileri bilirler
    bargello dan one million kullanan oldu mu?

• Bargello da fahrenheit ve armani black code kodları nedir

• Nikos aldım bargello gayet başarılı ama parfümün doğası gereği kalıcı değil, orjinalinde aynıymış..
  • bargellonun ve dpnin kalitesini beğenmemeye başladım. Kokular çabuk uçuyor hiç kalıcık yok. tutesteyi kullandım sıcak fırsatlarda da konusu var mükemmel kalıcığı vs var çoğu kokukda kendilerinde mevcut bi bakın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.