Hdd kutusu eskisinden çok daha iyi olmuş eline sağlık
tekrar baktım da harbiden plaza gibi olmuş yalnız:)
hdd kutusu daha iyi olmuş katılıyorum..
Başarılarının devamını dilerim abi çok güzel olmuş.
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
Eline Sağlık.Tebrik ederim başarılı bir çalışma olmuş.
Tebrikler gayet başarılı ve şık bi görüntüsü var.emeğinize sağlık.Devamını bekliyoruz.
teşekkür ederim sağolun
Helal olsun, ellerine sağlık, 10 numara olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
Helal olsun, ellerine sağlık, 10 numara olmuş...
teşekkür ederim
eline sağlık.yaşanan tatsız tartışmalara rağmen inatla içi sonuçlandırman bir harika.ben o konuda da şunları söylemek isterimki hepimiz bişeylerden esinleniyoruz.kendi yaptığım modumun konusunda bile sinlendiğim arkadaşın yorumu var hatta.burda önemli olan esinlenmek yada aynısını yapmak değil.önemli olan bunu yapabilmek başarıp işi neticelendirebilmek.eline sağlık konuyu açan arkaaşımda işi gayet gzel bir şekilde noktalamış.gayette başarılı buldum kendisini.bize yabancılardan hiç bir eksiğimizin olmadığını bir kez daha kanıtlamış oldu kendisi.projeyi tamamladığı için ayrıca teşekkür ediyorum...
değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim sağolun
konumuza bord kapağının yapılış fotolarıyla devam ediyorum ilk olarak kestirdiğim parçalar
kesilen çıtaların zımpara yapılmış ve yapılmamış hali
parçaları birleştirmeye başlıyorum....ilk olarak kapağın şase kısmı
burda kapağı denemek için yerine takmıştım
kapağımızın bitmiş ve yerine takılmış hali
şimdilik fotolar bu kadar...bundan sonra hdd kutusunun yapım aşaması ve led bağlantıları var daha sonrada dvd kutusunun yapılışı ( dvd romun kendi kasasını söktüm içi gözükür vaziyette kutu yaptım ve led taktım..çalışırken lensin hareketlerini ve cd'nin dönüşünü görebilirsiniz ) kutularımız ledler dahil hazır durumda sadece foruma yukleme işi var bu kadar detaylı foto koymamın sebebi mod yapan arkadaşlarımıza yardımcı olmak...umarım yardımım olur
hayırlı forumlar dilerim.....
uzaylılar Pc mod işinemi girdi benim haberim yok manyak ötesi bişey olmuş
teşekkür ederim
Epey bir emeğiniz geçmiş gerçekten bunları zahmet edip bizimle paylaşmanız bile gerçekten çok hoş. Teşekkür ederim şahsıma. Elleriniz dert görmesin içinize sinerek gönül rahatlığı ile güle güle kullanın. Bu kasa üzerindeki bu emeği gördükten sonra sizin hakkınızdır. Alın terinizle inşa edilmiş inanılmaz bir güzellikte ve işçilik ile çalışmalarınızın devamını dilerim. Sizin gibi becerikli insanları gördükçe gururlanıyorum. Emeğinize paha biçemiyorum açıkçası. İyi forumlar... (yazılacak çok şey var tabiki ama en kısa özeti budur sanırım) (çekemeyenleri de takmayın lütfen) :)