valla gıpta ettm ellerinze sağlk bu tasarım bana thermaltake in 1 milyarlık kasasını hatırlattı ilk bakışta :D
quote:
Orijinalden alıntı: ucuß3
valla gıpta ettm ellerinze sağlk bu tasarım bana thermaltake in 1 milyarlık kasasını hatırlattı ilk bakışta :D
teşekkür ederim
on numara bir çalışma olmuş devamını bekliyoruz.....
quote:
Orijinalden alıntı: oNrr
teşekkür ederim aslında radyatörü ve fanı bugün takabilirdim ama bütün malzemeler işyerinde
Forumda epey zamandır kayda değer bir çalışma yoktu. Eline sağlık, değişik bir proje. Montaj vs. bir tamamlansın bakalım, nasıl birşey çıkacak ortaya.. Kolay gele..
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
quote:
Orijinalden alıntı: oNrr
teşekkür ederim aslında radyatörü ve fanı bugün takabilirdim ama bütün malzemeler işyerinde
beyazın üstüne black floresan ile aydınlatma yapılınca muhteşem bir görüntü olacağına inanıyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
Forumda epey zamandır kayda değer bir çalışma yoktu. Eline sağlık, değişik bir proje. Montaj vs. bir tamamlansın bakalım, nasıl birşey çıkacak ortaya.. Kolay gele..
sağolasın mustafa abi
helal valla (:
Çok güzel olmuş, elinize, emeğinize sağlık. Boyalı hali yakıp kavuruyor. AMFİBİ'nin de söylediği gibi epeydir kayda değer birşey yoktu. Montajı bitmiş halini merakla bekliyoruz. Kolay gele..
Çok emek var. Şu ana kadar güzel gözüküyor. Umarım emeğinize değecek çok güzel birşey olur. Kolay gelsin diyelim..
yorumlar için teşekkürler boyalı halini görseniz pleksiden yapıldığını anlayamazsınız ben bile şüpheleniyorum
quote:
yorumlar için teşekkürler boyalı halini görseniz pleksiden yapıldığını anlayamazsınız ben bile şüpheleniyorum
hocam boyadan önce plexiye zımpara atıldımı yada şöyle sorayım o boyanın dökülme tehlikesi varmı...
quote:
Orijinalden alıntı: serkanguney
quote:
hocam boyadan önce plexiye zımpara atıldımı yada şöyle sorayım o boyanın dökülme tehlikesi varmı...
tabi atıldı zımpara olmazsa büyük ihtimalle boya tutmaz diye düşünüyorum
Kasa şuanki haliyle mükemmel gözüküyo. Elinize sağlık. Montajın tamamlanmış halinide merakla bekliyorum. Yalnız ben plexiyi boyamadan öyle bırakacağınızı sanıyodum. O yönden bir hayal kırıklığım oldu..
quote:
Orijinalden alıntı: Furkán
Kasa şuanki haliyle mükemmel gözüküyo. Elinize sağlık. Montajın tamamlanmış halinide merakla bekliyorum. Yalnız ben plexiyi boyamadan öyle bırakacağınızı sanıyodum. O yönden bir hayal kırıklığım oldu..
sağolun boyasızda güzel dururdu belki ama ben o şekilde çok karışık olur diye düşünüyorum hem hatalarıda kapanmış oldu bittiği zaman sıfır kablo olucak elimden geldiği kadar kablo göstermicem son durum power butonu taktım egsoz fanını monte ettim ( beyaz ve turuncu harika oldu ) yetiştirebilirsem psu yuda takıcam vakit kalırsa tabi iş boyadan sonra dahada zor hale geldi
Hocam resim bekliyoruz artık.
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
fotoları akşam ekleyebiliyorum psu da hazır sayılır civatalarını birazdan alıp takıcam radyatörü takamıyorum fanların birini evde unutmuşum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YDG
fotoları akşam ekleyebiliyorum psu da hazır sayılır civatalarını birazdan alıp takıcam radyatörü takamıyorum fanların birini evde unutmuşum