Şimdi Ara

Bari suna cevap yazarmisiniz. Monitor yada kolsonda bi sorun var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar monitorde an itibari ile bole bisi dikatimi cekti. Bi yere yaklasip silahi v.s oynatinca bu oluo . Ya yeni olmaya basladi yada vardi ama dikkatimi cekyigine gote yeni oldu bu. Nedendir ? Nasil fuzelir ? Sorun ps4 demi monitorde mi ?
    FC4 de de denedim ayni problem var BF4 de de.
    https://youtu.be/dbQrLBNbMMI

Link de bu bi zahmet bana fikir verin napmam lazim daha 1 aylik diil cihazlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motion blur efektine benziyor. Konsol kullanmadığım için bilmiyorum ama belki oyunda kapatma ayarı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 20 Temmuz 2016; 19:31:23 >
  • Vallahi hocam bf4 fc4 olsun. Duvar yada araba olsun herhangi bi dibimdeki objede bunu yapio ama notmalde hic hi sikintisi yok. Ha bu arada BF4 de asiri bi fps kaybi nerdeyse her dakka fps kaybi oluo bide 3 5 kerr 1 hafta icinde oyun kapandi hata kodu verip. Bilmiorum 1 ayda bole sorunlar cikardi hani olagan diosaniz her ps4 de bf4 dakka basi fps dusurur diosaniz bu sorunum silahla ilgili olan hepimizde var diosaniz 1 aylik tamir suresinden kurtulurum vermem servise. Ha anormal bi durumsa durum daha kotulesmeden tamir ettireim diorum m

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.